- 16 Haziran 2010
- 191.399
- 134.321
- 6.478
Toplantidayim.yine germişler seni

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Toplantidayim.yine germişler seni
Pazartesi napolinin deli başkanı teklifi red ederse40 milyon € swift yapılmış ama bankalar kapalı olduğu için Napoli’nin hesabına hafta içi geçecekmiş bilgisi geldi
Toplantidayim.![]()
Dursun Özbek masraf muafiyeti için görüşmelerini sürdürüyorswift parası da mı bize girdi şimdi
İmza atılmadan parayı yollayınca biz.40 milyon € swift yapılmış ama bankalar kapalı olduğu için Napoli’nin hesabına hafta içi geçecekmiş bilgisi geldi
Swift 2-3 gün sürdüğü için öne alınmışEmin miyiz? Ben bu peşini ayın 22'sinden sonra ödenir olarak düşünmüştüm.
Ciddi misin? Dalga mı geçiyorsun anlamadım ama 2.'sine yakınım.Swift 2-3 gün sürdüğü için öne alınmış
Ben top dürterken garip ama o kadar da ünlü olmayan valensiyalı Claudio Lopez derdim. Demek ki Klavdiyooo demek daha çok hoşuma gidiyormuş, çocuk aklıSadece Pablo aimar değil hani Pablo aimar demek daha zevkliydi prime dönemi valencianin herseyi idi
Bu aralar hep boyle yayine germişler seni
biz zamaninda su klibi gece gündüz 7/24 sunu izlemistik
osimende bile bu heyecan yok bende
yaslandik ya
Bu tarz konularda haber alıyor ama çok dile getirmeyin, Koç engelliyor direkt.Bu Hakan Can denen kişi güvenilir mi? Ona göre GS yeni bir sponsor bulmuş Avrupa merkezli, TR'de de iş yapan petrokimya devi falan dedi.