Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 21.233
- 6.158
- 1.048
Osimhen geldikten sonra rakipler kimi alırsa alsın sorun yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Clde oynuyorsun ve icardinin nasil döncegi belli degil. Elbette osimhen transferide cok önemli. Ha avrupayi düsünmüyorsaniz ozaman ayri.Biz her türlü gol atarız osimhen olmasa icardi atar o da olmasa farklı bir forvet ile atarız. Ben bildim bileli gol atmak gibi bir derdimiz çok nadir oldu.
Ama kalecinin kötü olduğu bir dönemde ne kadar gol atarsan at başarı çok zor
Bu gece gidecek diyorlar ama şuan dedikodu, gidiyorsa zaten sabah teminat çıkacak demekki anlamına gelir benceKavukçu gitti mi İtalya'ya acaba?
açık ara hem de heis.Kim var başka
Davulla zurnayla gidiyor. Gitse davulun sesi gelirdiKavukçu gitti mi İtalya'ya acaba?
Anlaşma sağlanmış. Kavukçu İtalya’ya gelip son detayları ve mektupları verecekmiş. Haberin içinde direkt Kavukçu yazıyor btwNe diyor burd ceviremedim
Ne fabrizio ne di marzio, osimhen mevzusunda tier0 bu adam abi.
İkisinden de önce herşeyi yazıyor biliyor. Fabrizioda dedi zaten öncelikli kendisi daha yakından takip ediyor süreci diye.
Acun reisin 20m yıllık maaşlı kazığıTalisca mort
hic üzülmedimAcun reisin 20m yıllık maaşlı kazığı
adaşım da iyidir , belki osi'nin önündedir evet onu unuttum da yine bence Kane ya.Çok farklı bir adam teknik muazzam ötesi , city alsaydı bence 5 seneye damga vururduKralexander İSAK