Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osimhen dışında Lucumi İlkay Ter Stegen ve potansiyelli bir sağ bek alsak bence başarılı oluruz.Basaridan kasıt ilk 24 den bahsediyorum.Daha üstü için taşın kusa carpmasi lazım.
O kadar adam alıp anca ilk 24e gireceksen bence girmeyelim gerek yok.

Stopere 20 verip ŞLden 40 bile kazanamayız çeyrek final olmadan

Gyökeres Arsenal transferinin şartları biraz üzdü

Osimhen'den bu kadar daha ucuz olmasını kabullenemiyorum

Bu süreçte Gyökeres totalde €12m alacak fedakarlığı yapmış menajer ücreti + yıllık garanti ücret üzerinden

Arsenal hepsini tekte de ödemeyecekmiş €63.5m + €10m ücretin

Bizde ne Osimhen bi fedakarlık yaptı ne de Napoli'ye bir kuruş indirim yaptırabildik. Ödeme şartlarımız da epey kötü

Hiç içime sinmedi bu durum. Zaten bu sezon AFCON da var. İyicene korkmaya başladım

Bi de Osimhen 75'lik serbest kalma maddesi de istiyomuş bizde diyodu Haluk Yürekli. Kesin doğrudur. Tamam abi Osimhen gibi topçunun GS'de ne işi var da bu kadar riskin bütününü üstlenmek de hiç içime sinmiyor

Arapları reddetmiş olmasa şu transfere sevinemeyecektim süreç yüzünden

Biraz Oralvari bir post oldu ama hislerimde samimiyim

oyuncu sayısı yönünden düşündüm. çok kalabalık olmak da iyi olmaz gibi
İlkay gibi adam daha büyük öncelik, takımda net bir key pasör yok şu an Yunus ve belki Sane dışında

Stopere tecrübeli birini kiralarsan Leminasız maçlarda da onun pozisyon bilgisiyle açık kapatabilirsin

O kadar adam alıp anca ilk 24e gireceksen bence girmeyelim gerek yok.

Stopere 20 verip ŞLden 40 bile kazanamayız çeyrek final olmadan
Çeyrek final normal şartlarda oynanabilir de üstü olmasi için eleme maclarinda Okan hocaya güvenemiyorum Şubat mart aylarında iki senedir çok kötü takımlara çok kötü elemeler oynuyoruz.Devre arasını iyi gecremiyoruz burası kesin.

Bu süreçte Gyökeres totalde €12m alacak fedakarlığı yapmış menajer ücreti + yıllık garanti ücret üzerinden

Bizde ne Osimhen bi fedakarlık yaptı ne de Napoli'ye bir kuruş indirim yaptırabildik. Ödeme şartlarımız da epey kötü

Hiç içime sinmedi bu durum. Zaten bu sezon AFCON da var. İyicene korkmaya başladım

Bi de Osimhen 75'lik serbest kalma maddesi de istiyomuş bizde diyodu Haluk Yürekli. Kesin doğrudur. Tamam abi Osimhen gibi topçunun GS'de ne işi var da bu kadar riskin bütününü üstlenmek de hiç içime sinmiyor

kulübün ali menfaatlerini düşünen üyeleri görmek sevindirdi

şu anki takımda mertensin son halini bile çok ararız.. ilkay ya da maç değiştirecek oyunu yönetecek bir 10 net lazım bir de pres istiyor hoca o bölgede.. mertens kenar ortaları ile bile çok sayıda gol attırdığını unutmamak lazım..

kulübün ali menfaatlerini düşünen üyeleri görmek sevindirdi
Ondan ziyade hem Napoli'nin inadını birazcık olsa da kıramamış olmak, hem de Osimhen'in süreçte birazcık indirim yapayım bari gibi bi şey dememesi ağızda kötü tat bırakıyor diyeyim heis

Yoksa GS'nin malını bi şekilde yiyecekler zaten tekte Osimhen üzerinden yemelerini yeğlerim şu noktada

Kaderimize razı olduk maalesef

Adam 50 milyon Euro senelik teklifi reddetti, daha ne fedakarlık yapacak ?
Ayrica biri Dunya'nin en iyi ligine transfer oldu, digeri Turkiye ligine geliyor.

1 haftaya Osimhen sonrası resim netleşir.

Sağ bek için genç alırım

Stopere de tecrübeli dengeli bir sol stoper kiralarım ben olsam. Davinsonun yedeğini de Arda yapar sezona girerim.

Kaleci konusunda ise de beklentm büyük takım kalecisi olsun kafi noktasında

+1905

Ufak 1-2 ekleme yapayım;

Osimhen inşallah gelir, geldiği senaryoda önümüzdeki 2 yıl içerisinde Kerem A ve Barış gibi ucuza alıp yetiştirip satabileceğimiz isimler kazanmak önemli. Şimdilik Arda ve Berat bu potansiyeli gösteriyor. Bu isimlerin üstüne düşmek lazım. Hele ŞL'de 1-2 maç 15-20 dk oynasınlar kafadan değerleri 15'e çıkar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt