Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sahada topla bireysel çalışmaya başladı ve temmuz ayındayız daha. Bence ağustos sonu gibi ligde epey süre almaya başlar

Sakatlığının nüksetme riski bulunuyor diye biliyorum. Olası aksi bi durumda direkt futbol hayatı biter. Bence devre arasına kadar diyeyim oldukça koruyarak gideriz kendisini. Doktor ne diyor? @Melih Peker

Osimhen'i tekrar satmak için almazsın. Şu an istediği maaşı vermeyen Avrupa kulüpleri 2 sene sonra hiç vermez. 75 milyon ile 8-10 sene santforu kapatma konforunu satın almış olursun.

Lütfen arkadaşlar yüreğime su serpin diğer nöbette de sordum

Ben şöyle bi twit gördüğüme eminim neredeyse:

Haluk Yürekli: 'Galatasaray, Osimhen'in sözleşmesine Osimhen için ödediği bonservis bedeli kadar serbest kalma maddesi koyma şartını kabul etti.'

Bunu rüyamda mı gördüm? Yalan haber miydi?

Geçen de sordum kimse bir şey demedi

50'dir o :asd:

sahada topla bireysel çalışmaya başladı ve temmuz ayındayız daha. Bence ağustos sonu gibi ligde epey süre almaya başlar
Ben anlamıyorum herif sanki devlet hastanesinden protez bacak takılması için sıra bekliyor kasım aralıkta döner diyolar

Osi işi olmasın antep maçında 11 bile başlar :d

Arkadaşlar, herkes niye ideal olandan bahsediyor Osimhen satış konusunda.

Osimhen'i niye 25 milyon zararına satalım ki diyorsunuz.

Geçen sene alınan ve defedilmeye çalışılan oyunculardan kaç milyon euro kazık girecek bi hesaplayalım.

Ya siz yönetimdeki basiretsizlerin farkında değil misiniz
Tmm dostum seneye 50 ye satacağız, uzatmasak mı artık...

Ben anlamıyorum herif sanki devlet hastanesinden protez bacak takılması için sıra bekliyor kasım aralıkta döner diyolar

Osi işi olmasın antep maçında 11 bile başlar :d

kanka protez demişken protez saç taktım bir hayırlı olsun alayım. Fotodaki parlaklık artık yok xD

Valla arkadaşlar ben Osi'yi 40'a satalım demedim, yönetici ben değilim. Ama şunu söylüyorum; Liverpool geldi 40 teklif etti, bizimkiler pazarlığa oturdu 50'ye çıktık.

Osimhen de dedi ki ben gitmek istiyorum, 2 sene Galatasaray'da oynadım, size hizmet ettim. İzin verin gideyim. Bence gider. Bence bunlar çok önceden konuşuldu bile. Kendisine büyük bir kulüpten bir teklif gelir ve Osi gitmek isterse kendisine bence her türlü kolaylığı sağlayacağız.
Nasil bir mantiktir bu? Niye boyle birseyi kabul edelim? Adami 75 e alacagiz, yilda bir de 25 maas verecegiz sonra 40-50'ye satacagiz. Iyi ki senin gibi yonetici yok (insallah).

Oyle bir haberini hatirlamiyorum. Ne zaman gormus olabilirsin, yani hangi tarihte?

Ben genelde her gun takip ederim oyle bir aciklamasini bilmiyorum, gormedim de yani.
Bilgi olarak öyle bir bilgi vermedi ama yorum olarak söyledi. Osimhen Avrupa'da istediği takıma gitmek için GS'de serbest kalma maddesi ister mi uygun gibi bir soru gelmişti. Haluk'ta bu durumda GS minimum aldığı bonservis parası yada aldığı bonservis parası + ödediği maaş gibi bir serbest kalma maddesi koyar diye şey söylemişti ama bilgi değildi.

Osimhen'i tekrar satmak için almazsın. Şu an istediği maaşı vermeyen Avrupa kulüpleri 2 sene sonra hiç vermez. 75 milyon ile 8-10 sene santforu kapatma konforunu satın almış olursun.

osimhen bizde uçarsa aldığımızın fazlasını verirler 2 sene daha

liverpool real gibi takımlar isterse osimhen maaşta fedakarlık yapar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt