Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peşinat, kalan bakiyenin 2 taksitte ödenmesi ve teminatlandırılması.. Herşey satıcının istediği doğrultuda giderken daha fazla talepte bulunulması 'bu transfere mecbur olduğumuz' izlenimi uyandırdı sanıyorum.. İşin tadı iyice kaçtı..

Madem tek futbolcuya 40 milyonu peşin, 75 milyon sıkabilecek gücümüz var.. Koy üstüne 5 - 10 milyon daha A sınıfı bir kaleci, bir sağ bek, bir stoper, Osimhen kadar olamasa da kaliteli bir forvet çek.. Transfer sezonu sonuna kadar da İlkay ile Hakanı kovala, hangisi olursa artık..

bu gayri meşru çocuğuyla daha pazarlık yapıp masaya oturursak, bu namussuzu adam yerine koyarsak bize herşey müstehak

bu şark kurnazı şerefsize köpek çekeceksin,, bu tip heriflerin anladığı dil budur.

son teklif 70 milyon 3 yıl vadeli işinize gelirse he işinize gelmiyor mu o zaman alın osimheni diyip küfrü basıp kalkacaksın

ırkçı aşağılık herif

Pandev naptı. İnanılmaz bir acemilik.

Ekli dosyayı görüntüle 294612
1752515001697.webp

gibi post atmış pandev

Daha 29 yaşında 4 sene işinizi görur. Diğer bölgeleri sağlamlaştıralim bari. Osimheni bende istiyorum da bu bunakla ugrasamayiz zamanimizi caliyor
Bunlarla anlasma sansimiz yok bizimkiler boşuna uğraşıyorlar. Sabirlarini da takdir ediyorum ama kalkma vakti geldi.

Sallanacak şey var sallanmayacak şey var

Her şey siyah ya da beyaz olamaz oyuncu hoca yönetim hepsi için geçerli

Saçma sapan sebeplerden eleştirmek için eleştirmeye gerek yok

Gs yönetimi en başta bu adamla biz ilgilenemeyiz boyumuzu aşar dese kimse bir şey diyemezdi

Tek hata 75lik teklifi 70e düşürmek olabilir o da ertesi gün çözülmüştü zaten

o bile hata değil ya

garanti isteyince o teminatın maliyetini paylaşalım denebilir pazarlık bu sonuçta

bence hata ocaktan beri çok istekli ve hazır görünmek

taraftarı da baskıya itti bu

oysa sürekli alternatif oyuncu haberi pompalanmalıydı

Adamda sorun yok, istediğini ister; sen duruş sergile ve verdiğin sözde durmadın seninle işim yok de; ya masadan kalk yada 75i bas al gel. Seni parmağında oynatıyor, oyalıyor: sen ise kuzu kuzu, olur ağbi, yalnız şunu da indirsen çekiyorsun. Seni oyalıyor o 75i basıp almaman için. 16 sında 100 talep edecek çünkü
Taksitle oldugunda 15'inden once de 100 talep edebiliiiiiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrrrrrr. Sunu anlayiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn

Bunlarla anlasma sansimiz yok bizimkiler boşuna uğraşıyorlar. Sabirlarini da takdir ediyorum ama kalkma vakti geldi.
Hala anlaşma zemini gormeseler kalkarlardi çoktan bence en azından kendimi böyle avutuyorum ama sonra aklıma zalewski ve doue rezillikleri geliyor

Çok mücadele etti, çok uğraştı. Arkadaşı GSC ailesine davet edeilim. Modlar göreve.

Screenshot Capture - 2025-07-14 - 20-45-41.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt