Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşım osi olmazsa belli ki başka santrafor alınacak. şuraya gelip gelip aynı şeyi yazmanın bir mantığı yok. varsayımsal soru sorup, cevabını alınca da "göreceğiz" falan yazıp gidiyorsun sonra. :)
Osimhenden başkası gelirse biz;

20832.jpg

Üç ihtimal var ya Arapların teklifinin aynısını verecez ya İlkay Ter Stegen çekip Osimheni sonuna kadar bekleyecez ya da Osimhenden vazgeçip bütçeyi diğer mevkilere ayiracaz.

Osimhen bizde oynamasa kulubu o 1 yilda sevmese siz kimsiniz lan der geçerdi takimin da sane oynuyor , clye gidiyorsun diye sesko falan gelmez. Adamin osimhen den iyi olmamasini hic soylemiyorum bile bu arada.
Ne yapalım kardeşim osimhen gelmiyor diye kulubu mu kapalım, allah korusun osimhenin ayağı kırılsa ne bileyi bağları kopsa napıcaz birtik biz mi diyeceğiz?

Bu arada herkes bi santrfor pazarı çok sıkıntılı durumda muhabbeti çeviriyor ki bu örnek veriyorum geçen yaz yahut ondan önceki yaz böyleydi ama şu an hiç de böyle değil

Bu yaz takımından ayrılma ihtimali yüksek olan pek çok santrfor var hala: Jackson, Kean, Watkins, Nunez, Santiago Castro, Gonçalo Ramos, Kolo Muani, Boniface, Höjlund, Vlahovic, Zirkzee, Nkunku, Wissa, Schick, Sörloth, Santiago Gimenez, Evan Ferguson, Evann Guessand, Mikautadze, Wahi, Brobbey...

Bu oyuncuların hiçbiri Osimhen kadar iyi değil ama total maliyetleri de Osimhen'in yarısı kadar olur ortalamada. Yarım Osimhen'den iyi sporcular hepsi

Sesko, Ekitike, Gyökeres vs. isimleri yazmadım bile maliyetleri Osimhen'e denk diye

Tmm siz haklısınız, icardi paşamızla mutluluklar size
yahu öyle bir şey diyen mi var :) konu haklı olmak vs değil. herif zaten çapraz koparmış nasıl döneceği belli değil ve osi işi olumsuz olsa bile as santrafor olarak başkası alınacak yerine. senin durup durup herife kurulup buraya yazman komik. gs zaten icardi'ye güvenip yola çıkmayacak. onu diyoruz. :)

Tmm siz haklısınız, icardi paşamızla mutluluklar size
Icardi sahada yürüse bile hem paşamız hem ağamız. Gerekirse yollar ayrılır da bu adam değer bugün Osimhen konuşulması da muhtemelen en büyük pay sahiplerinden biri gelip yatsaydi burada 2 yıl nah şampiyon olurduk 13. olduğumuz sezondan sonra biraz saygı adam düşmeden düşmüş gibi davranmanın alemi yok o gün gelirse herkes sen gibi konuşur ve o da gider zaten ama o gün bugün değil.

Üç ihtimal var ya Arapların teklifinin aynısını verecez ya İlkay Ter Stegen çekip Osimheni sonuna kadar bekleyecez ya da Osimhenden vazgeçip bütçeyi diğer mevkilere ayiracaz.
verebilecek dahi olsak araplarin teklifinin aynisini vermek icime sinmiyor. biz arap kulubu degiliz. boyle hareketler imajimiza zarar verir.

napoli baskani bunlara sg pis fakirler diye sttiri cekmediyse bende baska birsey bilmiyorum

Santiago Gimenez nasıl oyuncu? Milan'ı biraz zorlasan aldıkları paranın bi tık altına bırakırlar gibi. En kötü €25m + €5m'ye bitebilecek bi herif, maaşı da €2.5m netmiş yüzde yüz zam yapar getiririz tosuncuğu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt