Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belli olmaz daha romano hıyarı boş sıkmıyor genelde.
Surec kyle walkera benziyor. Onun da şartlarını kabul etmişlerdi, walker bunlari bekletip ingilterede kaldi. Asensiyo da bunlari bekletip diger ekiplerle anlasma kovaliyor. 9 milyon maasini zaten alacak, birkac milyon icin bunlara gelmesi icin suzme mal olması lazim.

Olaya tarafsız 1 gözle bakarsak Napoli başkanı haklı.Teminat verilmeden Dursun başkanla iş yapmazlar :D Adam Ahmet Bulut'u bile komisyon verecem deyip vermemiş 1'i yav :D

Morata yi kampa getirip Icardi ile fotolarını koymak lazım devamlı
Bundan böyle de Napoli'nin her istediğine sulanmak farz oldu

Hocam bu yönetime ben de hicbir sartta inanmiyorum ve güvenmiyorum ama tekte 75 niye yok demekde biraz acimasizca bence.Tarihimizde nakit 75m olmusmudur sanmam
Yok tabi ama para hazır diyince ne akla geliyor.

Sponsor vs biz o parayı topladık.

Bedelli sermayeden 80 gelecek yakında diye biliyorum. Dedikleri oysa eğer güvenip de abi adamın maddesi ya 10’u ya da 15’i bitiyor (muhtemelen bitti ki tam tahmin ettiğim gibi yok pay yok İtalya’da takıma satma vs çıktı)

O zaman para hazır falan değil.

Hazır demek kasa da trink gerekirse muhatap olmadan çıkarırım demek.

Ben de biliyorum tabi ki hazır olmadığını . Ama bizi kandırmasınlar artık.

Erden Timur İcardi için bile çok zor transfer olacak diyordu, inşallah olur diyordu. Ki İcardi tabi ki çok büyük oyuncu ama ilgi çekecek ya da bonservisi zorlayacak düzeyde değildi Osimhen gibi.

Ben PR’i mevkisinin gerekliliğinin üzerinde tutan kim varsa tiltim.

Derdim Kavukçu da değil, Hatip’de. O şekilde davransaydı Erden Bey’i de o şekilde eleştirirdim. Hatasız olmaları da değil beklentim. Yeter ki ben iyi niyetlerinden emin olayım ve bize karşı dürüst olsunlar.

Zalewski gibi
Osimhen gibi

Pozla gidip boş dönmesinler ya da gidiyorlarsa alıp dönsünler. Yoksa Erden gibi en son arka kapıdan uçaktan görünmeden çıkma inceliğini de geçtim.

Morata yarın kampa gelecekti, mazeretsiz gelmezse yapıştırın cezayı. Bi enayi biziz almak istediğimiz adamları salmıyorlar, bizim topçular idmana gelmiyor bahane uydurup.

Osimhen bize söz verdi ise napoli seve seve bize verecek yoksa kendi takım içi dengeleri bozulur osimheni zorla başka klube satıp kiralayamayacaklarina göre biraz sakin olmakta fayda var .
Tabi icardi sakat morata da gelmedi forvetsiz lige başlamak zor olacak. 3.forveti de almak lazım

Olaya tarafsız 1 gözle bakarsak Napoli başkanı haklı.Teminat verilmeden Dursun başkanla iş yapmazlar :D Adam Ahmet Bulut'u bile komisyon verecem deyip vermemiş 1'i yav :D
tırın tırın.webp

Stratejik en büyük hatamız. İlk teklif 50 milyon iken 1-2 günde 75 milyona çıktık hemen. Adamların iştahını kabarttık, daha fazlasını istediler sürekli

Benim de en anlamadığım kısım bu. Madem "pazarlık" yapıyoruz neden cart diye 75'e çıktık ki... Yok karşı taraf tok satıcı ve delinin teki diye düşünüyorduysak neden baştan 50 teklif ettik?

Bizim yönetim eğer beceriksiz bir pazarlık yönettiyse (yani kesin demiyorum) muhtemel hatası buralarda olabilir gibi duruyor.

Bir de Osimhen kararını vermeden önce de bazı görüşmeler yapmamız lazımdı bunlarla önceden. Osimhen karar verene kadar doğru dürüst görüşmemişiz gibi bir izlenim var.

2 gün Asensio dünya yıldızıydı şimdi çöp oğlu çöp demeye başlamışlar hahah

Muradım Gscimbom forumundan attığın bu mesajın giriş kısmından sonra bende ki tüm algı dağıldı, hayırdır inşallah 👀😍

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt