Ahmet Sinanoğlu
Parçalı Üye
- 20 Ağustos 2019
- 4.380
- 2.893
- 1.148
Marzionun verdigi tarihe kadar adamlarin istediklerini yaparlarsa aliriz.Yapamazlarsa o tarihten sonra ne yaparsak yapalim bize satmazlar gecen sene vol2.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kulüp teminat verebiliyor mu? Onu da bilmiyoruz ki.Sırf teminat yüzünden Osi'yi alamayan bu yönetim, yıllarca affedilmeyecektir. Ve ne başarılı olursa olsun her akla geldiğinde ciddi şekilde eleştiri alacaktır.
Biz Galatasaray'ız teminat mı veririz kafasında isek, Napoli açar bakar, bu takım en fazla kaç m bons verip transfer yapmış, 18. Teklif ne 75
Ben en değerli oyuncularımdan birini satacağım ama fifalık olmayayım paramı alma konusunda diye çekinmez mi?
Herifler en basindan beri bunu istiyormus.Yuksek pesinat kalanida tekte odemeUğur 37.5 peşin 37.5 tek taksit yeni teklif yapılacak diyor
Peşin yok sanırım. Eylül mü ekim mi ne o zamana kadar bir süre var peşinat için onun için teminat istiyor.40 pesin veriyoruz zaten kaldı 35 onu teminatlayacak miyiz 50 nereden çıkti şimdi35 teminatimi begenmiyor yani. Benim en az 50 den anladigim bu
Adam Napoli’nin sahibi. Bizdeki yoneticiler gibi risksiz para yonetmiyor adam. Osimhen’e zaten 80 milyon alirken vermis. Bence istekleri hic oyle mantik disi degil.Yönetime kızıyorsunuz ama ya bb anlaşmasından dolayı teminat alınamıyorsa o zaman ne olacak karşında laftan sözden anlamayan hıyarın biri var
Ben anlamadım kasada 120 milyon Euro var diyen de bu degilmiydi ben mi okudugumu yanlış anlıyorum haberleri çelişiyorBurhancan Terzi: "İlk teklif 4 yıl vade 5 taksitliydi daha sonra süreç uzamadan 40 m euro peşinata çıkıldı. Galatasaray'ın 40 m euro tekte verecek bu gece ya da geçen cuma gecesi böyle bir para yok."
ne diyor bu burhan yav 40 yok mu demeye getiriyor
Şu an o para yok diyor.Ben anlamadım kasada 120 milyon Euro var diyen de bu degilmiydi ben mi okudugumu yanlış anlıyorum haberleri çelişiyor
Karaculukcunun ne dedigi dogru cikmis simdiye kadar ?
Muhtemelen şahsi kefalet vb. olabilir.farklı yöntemler cuesta ve jelerti versek olur mu
Ee bı neyimize güvenip 40 öneriyoruz o zaman renkdas 40 peşin verilecek diye teklif yapmadık mı?Şu an o para yok diyor.