Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marzionun verdigi tarihe kadar adamlarin istediklerini yaparlarsa aliriz.Yapamazlarsa o tarihten sonra ne yaparsak yapalim bize satmazlar gecen sene vol2.

Sırf teminat yüzünden Osi'yi alamayan bu yönetim, yıllarca affedilmeyecektir. Ve ne başarılı olursa olsun her akla geldiğinde ciddi şekilde eleştiri alacaktır.

Biz Galatasaray'ız teminat mı veririz kafasında isek, Napoli açar bakar, bu takım en fazla kaç m bons verip transfer yapmış, 18. Teklif ne 75

Ben en değerli oyuncularımdan birini satacağım ama fifalık olmayayım paramı alma konusunda diye çekinmez mi?
Kulüp teminat verebiliyor mu? Onu da bilmiyoruz ki.

Burhancan Terzi: "İlk teklif 4 yıl vade 5 taksitliydi daha sonra süreç uzamadan 40 m euro peşinata çıkıldı. Galatasaray'ın 40 m euro tekte verecek bu gece ya da geçen cuma gecesi böyle bir para yok."

Burhancan Terzi: "Bu para gelmeden de 40 m euro peşinatı koymanın kolay olduğunu sanmıyorum 20-21'i civarında sonuçlanacağını düşünüyorum."

Burhancan Terzi: "Şu an tek dayanak Osimhen ve Galatasaray buralara bu yüzden çıktı eğer Osimhen'in tavrı farklı olsaydı aidiyeti düşük olsa çoktan adresi belli olurdu."

40 pesin veriyoruz zaten kaldı 35 onu teminatlayacak miyiz 50 nereden çıkti şimdi :asd: 35 teminatimi begenmiyor yani. Benim en az 50 den anladigim bu
Peşin yok sanırım. Eylül mü ekim mi ne o zamana kadar bir süre var peşinat için onun için teminat istiyor.
Kalan ödeme için de ayrı teminat istiyorlar yanlış algılama yapmadıysam benim anladığım bu.

Burhancan Terzi: "Osimhen komple resti çekmişken daha sabırlı hareket edilebilirdi."

Yönetime kızıyorsunuz ama ya bb anlaşmasından dolayı teminat alınamıyorsa o zaman ne olacak karşında laftan sözden anlamayan hıyarın biri var
Adam Napoli’nin sahibi. Bizdeki yoneticiler gibi risksiz para yonetmiyor adam. Osimhen’e zaten 80 milyon alirken vermis. Bence istekleri hic oyle mantik disi degil.

Ayrica sen bizim butun transfer politikamiz Osimhen uzerine der, ayrica parasi hazir dersen adamlar da cikar o zaman parayi der.

Burada suc %100 yonetimde.

Burhancan Terzi: "İlk teklif 4 yıl vade 5 taksitliydi daha sonra süreç uzamadan 40 m euro peşinata çıkıldı. Galatasaray'ın 40 m euro tekte verecek bu gece ya da geçen cuma gecesi böyle bir para yok."
Ben anlamadım kasada 120 milyon Euro var diyen de bu degilmiydi ben mi okudugumu yanlış anlıyorum haberleri çelişiyor

Burhancan Terzi: "Transfer süreci açısından 75 m euro'luk oyuncuyu 75 m euro'ya almak bir transfer başarısı değildir."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt