Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teminatla alakali bir sorun olsaydi yazarlardi ama matteo yada romano bence. Onlar direkt 1 yil icinde odememiz ve pay isini reddetigimizi soyluyor. Bunu yapmasalar olay işin biteceği olarak çikmiyormu? Ben öyle gördüm.
Olabilir bu da bir ihtimal ama bilemiyorum.

Teminat filan hikayeymiş haberiniz olsun. Gitmeden bir kez daha ADL'nin kulaklarını çınlatıyorum.
1752534568377.webp

Yok mu şöyle uzun vadeli 75 milyon bilmem kaç ay ötelemeli kredi verecek banka. Bankaya borçlanıp bunlara peşini verip geçsek 🤦‍♂️

50% falan demişler bilemiyorum

10% olsa belki kabul edilebilir, daha fazlası olmaz 75 milyon ödediğin adama heis. ben avrupada öyle bi anlaşma hiç görmedim
Adamı kiralık + zorunlu opsiyon ile satıp, kiralama bedelini yüksek, zorunlu opsiyonu düşük tuttuğun taktirde, pay yerine babayı alıyor Napoli. Ondan dedim. Oran çok da önemli değil.

Banka garantisi söz konusu değilse ne ?

Sürekli ödemeler mi tek problem? Yani taksit miktarı ve ödeme tarihi?

Banka garantisi söz konusu değilse ne ?

Sürekli ödemeler mi tek problem? Yani taksit miktarı ve ödeme tarihi?
35 lik 17.5 x2 den 2 Taksiti de 2026 da ödenmesini isteyip ustune birde sonraki satistan pay odemesi sanırım yani en son bu it oglu baska bir istek daha çikartmazsa.

Napoli, Khvicha Kvaratskhelia'nın PSG'ye 0 stresle katılmasına izin verdi ve şimdi geçen sezon Victor Osimhen'e yaptıklarını tekrarlıyorlar.

Oyuncuyu bilerek hayal kırıklığına uğratıyorlar.

Osimhen'i çok daha iyisine layık görüyorum çünkü biliyorum.

Zaman her şeyi gösterecek. Bekliyoruz .

Bekle bekle nereye kadar bekleyeceğiz bakalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt