- 15 Eylül 2009
- 65.287
- 11.725
- 2.993
bütün haftam zehir oldu yine
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kesin bonservis ödetirler. Ben bizim "muhabirlerin" dediklerin göre yaziyom isteBunlar bedelsiz Sommer falan alamaz, Inter bunlardan 15 milyon bonservis ister.
Haklisin, ben sadece transfer donemi icindeki yaygara o kadar faydali olmuyor onu demege getiriyorum.Ne hazirligi ne planlamasi babam. Bunlar sadece lafta. Herzamanki gibi gardi yaparsa yapar, yapmazsa menajer önerilerinden devam. Yani senin aklin aliyormu bunlarin 1 plan dahilinde ilerleyebildiklerini? Kac kere gösterdiler menajerlerin kucaklarinda gezdiklerini, kac kere gösterdiler plansiz olduklarini
1 isim cikiyor o olmazsa alternatifi bu diyorlar. Bi cikan isime bakiyon bi alternatife elmayla kavun gibi farkli 2 tip cikiyor ortaya
Sonra elestirdik mi bi dönem sonunu görelim deniyor. Dönem sonunu da ṣalai cuesta ile kapatiyoz![]()
Italyan basini fazlasiyla manipulatif, heriflerin masallahi var cokta iyi kullaniyorlar medya guclerini.Napoli başkanı başlangıçta ödemenin 37,5 milyon avroluk iki taksit halinde yapılmasını talep etmişti: Biri Temmuz sonuna kadar, ikincisi ise Mayıs 2026'ya kadar tahsil edilecek ve ödemeyi karşılamak için iki teminat mektubu gönderilecekti. Galatasaray'ın cevabı şu şekilde: Hemen 40, Mayıs 2026'ya kadar 17,5 ve Mayıs 2027'ye kadar 17,5 daha. Napoli ise henüz bu çözüme sıcak bakmadı. İşte hâlâ tartışılan konu tam da budur. Taksitlerin son ödeme süreleri.Ama tabii ki banka teminatları de var. Temel ve vazgeçilmez. Bu olmadan transfer için yeşil ışık yakılmayacak. (Corriere dello Sport)
Napoli başkanı başlangıçta ödemenin 37,5 milyon avroluk iki taksit halinde yapılmasını talep etmişti: Biri Temmuz sonuna kadar, ikincisi ise Mayıs 2026'ya kadar tahsil edilecek ve ödemeyi karşılamak için iki teminat mektubu gönderilecekti. Galatasaray'ın cevabı şu şekilde: Hemen 40, Mayıs 2026'ya kadar 17,5 ve Mayıs 2027'ye kadar 17,5 daha. Napoli ise henüz bu çözüme sıcak bakmadı. İşte hâlâ tartışılan konu tam da budur. Taksitlerin son ödeme süreleri.Ama tabii ki banka teminatları de var. Temel ve vazgeçilmez. Bu olmadan transfer için yeşil ışık yakılmayacak. (Corriere dello Sport)
Daha şartlarda anlaşılamamış ki teminat olsun şartlarda anlaşıldıktan sonranın işi teminat. Repubblica'nın teminat teslim edildi haberi de yanlışmış daha teklifimiz kabul edilmemiş.Napoli başkanı başlangıçta ödemenin 37,5 milyon avroluk iki taksit halinde yapılmasını talep etmişti: Biri Temmuz sonuna kadar, ikincisi ise Mayıs 2026'ya kadar tahsil edilecek ve ödemeyi karşılamak için iki teminat mektubu gönderilecekti. Galatasaray'ın cevabı şu şekilde: Hemen 40, Mayıs 2026'ya kadar 17,5 ve Mayıs 2027'ye kadar 17,5 daha. Napoli ise henüz bu çözüme sıcak bakmadı. İşte hâlâ tartışılan konu tam da budur. Taksitlerin son ödeme süreleri.Ama tabii ki banka teminatları de var. Temel ve vazgeçilmez. Bu olmadan transfer için yeşil ışık yakılmayacak. (Corriere dello Sport)
Sane’den Ter Stegen’i ikna etmesi icin yardim isteseler; mevcut sartlarda alabilecekleri en iyi kaleci o.Kesin bonservis ödetirler. Ben bizim "muhabirlerin" dediklerin göre yaziyom iste
şu belçikalı kaleci iyiye benziyor laİlkay ve kaleciyi halledin şu 1 hafta da insanlar nefes alsın bari
Osi olmadan hiç bir şey olmayacakmış gibi bir havaya döndü. Kulüp kapanacak sanki ha.İlkay ve kaleciyi halledin şu 1 hafta da insanlar nefes alsın bari

Teminatın verilmesi için şartlarda anlaşman lazımki o şartlara göre ver teminatı habere göre daha şartlarda anlaşma olmamış ki.senide kandırıyorlar de laurentiis kardeş
teminat filan gelmeyecek
Stegen yahut sommer olurşu belçikalı kaleci iyiye benziyor la