Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne hazirligi ne planlamasi babam. Bunlar sadece lafta. Herzamanki gibi gardi yaparsa yapar, yapmazsa menajer önerilerinden devam. Yani senin aklin aliyormu bunlarin 1 plan dahilinde ilerleyebildiklerini? Kac kere gösterdiler menajerlerin kucaklarinda gezdiklerini, kac kere gösterdiler plansiz olduklarini

1 isim cikiyor o olmazsa alternatifi bu diyorlar. Bi cikan isime bakiyon bi alternatife elmayla kavun gibi farkli 2 tip cikiyor ortaya

Sonra elestirdik mi bi dönem sonunu görelim deniyor. Dönem sonunu da ṣalai cuesta ile kapatiyoz🤦‍♂️
Haklisin, ben sadece transfer donemi icindeki yaygara o kadar faydali olmuyor onu demege getiriyorum.

Yonetim dedigin taraftari delirdiginde bile kararinin arkasinda durmali normalde.

Bu yonetim kadrosu orda cok zayif. Korkudan Cuestayi saklayarak goturduler vs mesela.frankowskiyu anormal taraftar baskisiyla aldilar.ki doue ile baslayan, jelert ile devam edip franko ile buraya gelinen buyuk maliyete girdigin surec var. Orada zaten zayiflar.

Simdi degil ama yuklenme zamani. Somut seyleri bir gorelim.

Yoksa bana gore baskan hadi kenara koyuyorum, ama yanina aldigi herkes berbat.

Tüm oyun planını Osimhen üzerine kurarsan tabi sıkıntıya girersin. Senin belli bir seviyede oynaman lazım ki Osimhen seni 2 seviye yukarı çeksin.

Napoli başkanı başlangıçta ödemenin 37,5 milyon avroluk iki taksit halinde yapılmasını talep etmişti: Biri Temmuz sonuna kadar, ikincisi ise Mayıs 2026'ya kadar tahsil edilecek ve ödemeyi karşılamak için iki teminat mektubu gönderilecekti. Galatasaray'ın cevabı şu şekilde: Hemen 40, Mayıs 2026'ya kadar 17,5 ve Mayıs 2027'ye kadar 17,5 daha. Napoli ise henüz bu çözüme sıcak bakmadı. İşte hâlâ tartışılan konu tam da budur. Taksitlerin son ödeme süreleri.Ama tabii ki banka teminatları de var. Temel ve vazgeçilmez. Bu olmadan transfer için yeşil ışık yakılmayacak. (Corriere dello Sport)
Italyan basini fazlasiyla manipulatif, heriflerin masallahi var cokta iyi kullaniyorlar medya guclerini.

Daha dun ayni kaynak tamamlanmak uzere yazmamis miydi mesela.

Fabrizio ya da haluk ya da bir yere kadar buchi bakmak lazim. Italyanlarin lafina gazina gelmemek gerek

Abi herifler öyle bir halde ki son 2 senede.
Ruslara gittiler boş döndüler, ingiltereye 2 çıkarma yaptılar boş döndüler.
Bu arada 10 milyona efsane herifler 20 milyona hayvani herifler transfer oldu.
Gittik 25 milyon total maaşlı sarayı aldı geldiler.
Ciddi anlamda imajımız çiziliyor bak.

Osi geldikten sonra gerisi önemli değil başka transfer yapılmasa da olur. Belki bonservissiz ilkay ve kaleci

Napoli başkanı başlangıçta ödemenin 37,5 milyon avroluk iki taksit halinde yapılmasını talep etmişti: Biri Temmuz sonuna kadar, ikincisi ise Mayıs 2026'ya kadar tahsil edilecek ve ödemeyi karşılamak için iki teminat mektubu gönderilecekti. Galatasaray'ın cevabı şu şekilde: Hemen 40, Mayıs 2026'ya kadar 17,5 ve Mayıs 2027'ye kadar 17,5 daha. Napoli ise henüz bu çözüme sıcak bakmadı. İşte hâlâ tartışılan konu tam da budur. Taksitlerin son ödeme süreleri.Ama tabii ki banka teminatları de var. Temel ve vazgeçilmez. Bu olmadan transfer için yeşil ışık yakılmayacak. (Corriere dello Sport)

senide kandırıyorlar de laurentiis kardeş
teminat filan gelmeyecek

Daha şartlarda anlaşılamamış ki teminat olsun şartlarda anlaşıldıktan sonranın işi teminat. Repubblica'nın teminat teslim edildi haberi de yanlışmış daha teklifimiz kabul edilmemiş.

Bugün bu iş iyi yada kötü bitsin sırf osimhen yüzünden diğer transferleri yapamıyoruz. kaleci yok -orta saha yok-forvet yok-stoper yok-sağ bek soru işareti hepsi osimheni beklemekten osimhene yönetim desinki hiç biryere gitme bir sene özel idman yap biz sana imza parası 30 verelim kal bir sene napolide seneye bedavaya gelirsin

Sanki Osimhen’den başka ihtiyaç yokmuş gibi Temmuz ortası oldu hala bir gelişme yok. “Osimhen yönetimin kucağına bombayı bıraktı” derken kast ettiğim buydu. Osimhen son güne kadar bekler ok demez diye düşünüyorlardı, diğer transferleri de öyle kaynatacaklardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt