Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İki ucu aynı değnek kaleci ve diğer transferler için baskı yapıp aldırsak napoli kabul etse bu seferde para yok denecek

Bence bu gün veya yarın dananın koptuğu gün olur bu transferde en geç perşembe cumaya belli olur

Bu noktaya kadar yapılan yokuş bundan sonra da olmayacağını gösteriyor bence. "Vermiyorum kardeşim" diyen bir satıcıyı ikna etme şansın çok çok az. Ki karşıdaki başkan profili de ortada. Canı istemezse herkesi rahatlıkla süründürebilen bir adam.

İsteklerini her karşıladığımızda bu sefer peşinatı arttır, yok tek seferde öde gibi şeylerle gelmeleri kuvvetle muhtemel. Olmayacak bir işe döndü fikrimce. Bu iş olmaz ya hadi bakalım deyip beklentiyi minimize etmeliyiz. Bırakalım arka planda demlensin bu süreç, hemen İlkay+Ter Stegen bu hafta inşallah

1 haftadır her gün gelecekmiş gibi osimhen paylaşıyorum instagramdan gelsin artık be yüce rabbim

Haluk boşuna demiyor durmadan yönetim içinden bu transferi istemryenler var diye

istemeyen direkt dursun işte!!!!

Ulan bu De Laurentiis gavatı geçen sene Osimhen'i nasıl bedavaya gönderdi bize?

An itibariyle Gs santrafor rotasyonu:

İcardi (kasım gibi süre almaya başlayacağı konuşuluyor)
Morata (eşyalarını topladı ve transferi için yeşil ışık bekliyor)

0.

Koskoca ligde orijinal santraforu olmayan tek takımız.

24 gün sonra Antep deplasmanı ile lige başlayacağız.

Haluk boşuna demiyor durmadan yönetim içinden bu transferi istemryenler var diye

istemeyen direkt dursun işte!!!!
Başkanın istemediğini sanmıyorum. Ama çevresinde aba altından sopa gösteren çoktur. Kendi kararlarını vermek yerine GS derinlerine fazla kulak veren bi adam DÖzbek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt