Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 31.043
- 8.750
- 2.518
Osimhen tatlı bi ani olarak kaldi. Her şey için sagolsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olur mu osimhen alınıra batarız.Şu saydıklarının bonservis maliyeti 70 milyonu buluyor, ilginç ama gerçek bu.
Teminatın verilmesi için şartlarda anlaşman lazımki o şartlara göre ver teminatı habere göre daha şartlarda anlaşma olmamış ki.
Yav para zaten yok. O yüzden fantaziyi bırakıp bir an önce eksiklerin doğru oyuncularla giderilmesi gerek.İki ucu aynı değnek kaleci ve diğer transferler için baskı yapıp aldırsak napoli kabul etse bu seferde para yok denecek
Salı, Çarşamba Perşembe ya da Cuma, en geç Pazartesi belli olur.Bence bu gün veya yarın dananın koptuğu gün olur bu transferde en geç perşembe cumaya belli olur
Emre Kılınç?bir daha gel gel samsundan
1 haftadır her gün osimhen paylaşıyorum ha geldi ha gelecek diye manyak gibi oldumSalı, Çarşamba Perşembe ya da Cuma, en geç Pazartesi belli olur.
![]()
Forvete kimi alabiliriz ilk önce onu düşünmemiz lazım kaleci sağ bek lig için idare eder gol atacak forvet olmazsa yanarız kaleciden daha acil forvetYav para zaten yok. O yüzden fantaziyi bırakıp bir an önce eksiklerin doğru oyuncularla giderilmesi gerek.
ya havleOsi geldikten sonra gerisi önemli değil başka transfer yapılmasa da olur. Belki bonservissiz ilkay ve kaleci
Başkanın istemediğini sanmıyorum. Ama çevresinde aba altından sopa gösteren çoktur. Kendi kararlarını vermek yerine GS derinlerine fazla kulak veren bi adam DÖzbek.Haluk boşuna demiyor durmadan yönetim içinden bu transferi istemryenler var diye
istemeyen direkt dursun işte!!!!