Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olur da Osimhen işi 1-2 güne olumlu sonuçlanırsa 19.07.2025 tarihinde duyurulması keyifli olur.

Davi yaşı mağlum, daha ondan 30+ bonservis alamayız. 20'ye verilmez ama 30'a verilir. Potansiyelli birini 15-20'ye alır onu da iki sezon sonra 30 35'e satarız misalen.
Davinson iş ahlakı yüksek bir topçu. Yaşı ilerlemiş olsa da bizim yönetimden dolayı satılmasını istemiyorum. Misal 30a sattık valla car cur ederler parasını. Ben torrik sara sancezin asla satılması taraftarı değilim. Bunların satsak yerini dolduramyiz.

Davinson iş ahlakı yüksek bir topçu. Yaşı ilerlemiş olsa da bizim yönetimden dolayı satılmasını istemiyorum. Misal 30a sattık valla car cur ederler parasını. Ben torrik sara sancezin asla satılması taraftarı değilim. Bunların satsak yerini dolduramyiz.
Doğru, yönetime zerre güven yok ya. O sebeple kalmalı da doğru bir yönetim işleyişi olsa dediğim senaryo da makul olur idi...

Oyuncu satmaya ihtiyacımız var ama renkdaşlar haklı yerini dolduramama gibi bir problemimiz var, o değilde bizim bir sportif direktöre ihtiyacımız var çok karavana takılıyoruz bir tane akil herif şart.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt