- 30 Ağustos 2009
- 30.164
- 20.065
- 2.593
Bilmem açılmadıysa nöbete at, protesto babında.Açıldımı konu fotograf ile beraber birde bir tweet atacagım konuda buluşalım![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilmem açılmadıysa nöbete at, protesto babında.Açıldımı konu fotograf ile beraber birde bir tweet atacagım konuda buluşalım![]()
Kilitli maalesefBilmem açılmadıysa nöbete at, protesto babında.

Davi satılık degildir.Davinson için 30 verin alın. Lucumi+Sağ Stoper alırız genç.
Davi yaşı mağlum, daha ondan 30+ bonservis alamayız. 20'ye verilmez ama 30'a verilir. Potansiyelli birini 15-20'ye alır onu da iki sezon sonra 30 35'e satarız misalen.Davi satılık degildir.
Davinson iş ahlakı yüksek bir topçu. Yaşı ilerlemiş olsa da bizim yönetimden dolayı satılmasını istemiyorum. Misal 30a sattık valla car cur ederler parasını. Ben torrik sara sancezin asla satılması taraftarı değilim. Bunların satsak yerini dolduramyiz.Davi yaşı mağlum, daha ondan 30+ bonservis alamayız. 20'ye verilmez ama 30'a verilir. Potansiyelli birini 15-20'ye alır onu da iki sezon sonra 30 35'e satarız misalen.
Doğru, yönetime zerre güven yok ya. O sebeple kalmalı da doğru bir yönetim işleyişi olsa dediğim senaryo da makul olur idi...Davinson iş ahlakı yüksek bir topçu. Yaşı ilerlemiş olsa da bizim yönetimden dolayı satılmasını istemiyorum. Misal 30a sattık valla car cur ederler parasını. Ben torrik sara sancezin asla satılması taraftarı değilim. Bunların satsak yerini dolduramyiz.
Osimhen gelirse, Morata icin gecen sene ne kadar odeme yaptiysak o parayi geri almamiz gitmesi icin yeterli olur bence.Osimhen geldikten sonra morata iyi bir ücrete gidebilir
Alt yapı için yeğni filandırTransferfeed diye bir site PSV'nin Osimhen'i istedigini yazmis. Ne alaka yaw?
Ilk pesinat 50 milyon civariydi sanirim. Geri kalani projeden gelir edilince sanirim.Florya'dan gelecek para cok daha fazla olacak, ne alaka anlamadim.