Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Italyanlar degil bizimkiler ve biz çok iyi diyorduk ama şimdi italyan kredinin teminattan daha iyi oldugunu kendisi soyluyor.3 gün önce de teklif çok iyi bu iş bitti diyordu herkes yine reddetti. Ek olarak %20 pay, 3 yıl italyaya dönemez ve 2025 yılı içinde tüm parayı almayı istedi bu sefer. Yine şartları yükseltmeyeceğini nerden biliyoruz.
Orada bulunmadığımız için kesin konuşamam ama bir çok muhabir sğrekli yeni taleplerde bulunduğunu söylediYaw işte belki o istekler bir süredir vardı. Yeni değildi. Onu bilmiyoruz.
Ben bizim heyete güvenmiyorum.
Napoli tarafı da ak kaşık değil gibi görünüyor ama sorun belki de dışarıdan görüldüğü kadar tek taraflı (Napoli başkanının sürekli yenilenen istekleri) değildir? Bilemeyiz. Onu diyorum.
Futbolu bizde bırakmış renktaş17/18 de 36 yaşında bize geldi. Yann sommer hesabı yani. Yaş sadece 1 sayıdır kalecilerde.
İşte ben de onu diyorum. Olayı sadece habercilerin verdiği infolardan okumamak lazım. Manüplasyona açık olabilir. Ben de o haberlere istinaden ilk olarak senin gibi düşünüyordum, artık düşünmüyorum. Bizimkilerde de bir pokluk var kesin.Orada bulunmadığımız için kesin konuşamam ama bir çok muhabir sğrekli yeni taleplerde bulunduğunu söyledi
Sadece teminat değil mesele. 2025 sonuna kadar tüm parayı, %20 pay, 3 yıl italyaya dönemez talepleri de var. Bunları kabul etti mi bizim yönetim bilmiyoruz, kabul etsen nile yeni isteklerde bulunmayacağının ne garantisi var. imzalar atılmadan bu transfere dair kesin konuşulanaz malesef. Karşıda kurumsal bir kulüp yok, tek bir manyak adam varItalyanlar degil bizimkiler ve biz çok iyi diyorduk ama şimdi italyan kredinin teminattan daha iyi oldugunu kendisi soyluyor.
Bizimkilerde de sıkıntı olabilir de karşı tarafta sıkıntı olduğu tartışılmaz birşey ama. Bu herifin sürekli işi yokuşa sürdüğü kesinİşte ben de onu diyorum. Olayı sadece habercilerin verdiği infolardan okumamak lazım. Manüplasyona açık olabilir. Ben de o haberlere istinaden ilk olarak senin gibi düşünüyordum, artık düşünmüyorum. Bizimkilerde de bir pokluk var kesin.
İstese oynardı amaFutbolu bizde bırakmış renktaş
Kendisi için sadece 1 sayı değilmiş yaş zahir