Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 gün önce de teklif çok iyi bu iş bitti diyordu herkes yine reddetti. Ek olarak %20 pay, 3 yıl italyaya dönemez ve 2025 yılı içinde tüm parayı almayı istedi bu sefer. Yine şartları yükseltmeyeceğini nerden biliyoruz.
Italyanlar degil bizimkiler ve biz çok iyi diyorduk ama şimdi italyan kredinin teminattan daha iyi oldugunu kendisi soyluyor.

Yaw işte belki o istekler bir süredir vardı. Yeni değildi. Onu bilmiyoruz.

Ben bizim heyete güvenmiyorum.

Napoli tarafı da ak kaşık değil gibi görünüyor ama sorun belki de dışarıdan görüldüğü kadar tek taraflı (Napoli başkanının sürekli yenilenen istekleri) değildir? Bilemeyiz. Onu diyorum.
Orada bulunmadığımız için kesin konuşamam ama bir çok muhabir sğrekli yeni taleplerde bulunduğunu söyledi

Tarihi boyunca premier ligte ortalama 15.sırada olan kulüp 30 milyonu kaleciye sıkabiliyor. Sonra gel de bu adamlarla rekabet et. Şampiyonlar liginde ilk 16'ya girmek bizim için başarıdır. Zamanında yarı final çeyrek final yapsak da futbolun korkunç endüstriyel haliyle bunun mumkunati azalıyor.

Uzun süredir pazarlık yapılıyor ve belki de bu sürecin ilk yarısında bir kaç sefer bizim heyet katakulli yapmaya teşebbüs etti ve Napoli başkanı da uyuz oldu. Bilemeyiz abi.

Türkish basında Gs tarafının sürekli her şeyi kabul ettiği ama karşı tarafın Erol Taş misali davrandığı yazılıp çiziliyor. Ben sürecin bu denli tek taraflı olduğunu düşünmüyorum artık. Önceden düşünüyordum ama şimdi fikrim değişti.

Çarşambayıda yedik kaldı perşembe cuma oldu oldu olmadı haftaya sarkacak

Orada bulunmadığımız için kesin konuşamam ama bir çok muhabir sğrekli yeni taleplerde bulunduğunu söyledi
İşte ben de onu diyorum. Olayı sadece habercilerin verdiği infolardan okumamak lazım. Manüplasyona açık olabilir. Ben de o haberlere istinaden ilk olarak senin gibi düşünüyordum, artık düşünmüyorum. Bizimkilerde de bir pokluk var kesin.

Italyanlar degil bizimkiler ve biz çok iyi diyorduk ama şimdi italyan kredinin teminattan daha iyi oldugunu kendisi soyluyor.
Sadece teminat değil mesele. 2025 sonuna kadar tüm parayı, %20 pay, 3 yıl italyaya dönemez talepleri de var. Bunları kabul etti mi bizim yönetim bilmiyoruz, kabul etsen nile yeni isteklerde bulunmayacağının ne garantisi var. imzalar atılmadan bu transfere dair kesin konuşulanaz malesef. Karşıda kurumsal bir kulüp yok, tek bir manyak adam var

İşte ben de onu diyorum. Olayı sadece habercilerin verdiği infolardan okumamak lazım. Manüplasyona açık olabilir. Ben de o haberlere istinaden ilk olarak senin gibi düşünüyordum, artık düşünmüyorum. Bizimkilerde de bir pokluk var kesin.
Bizimkilerde de sıkıntı olabilir de karşı tarafta sıkıntı olduğu tartışılmaz birşey ama. Bu herifin sürekli işi yokuşa sürdüğü kesin

Mbeumo için 75 istiyorlarmış.
Önceleri forumda çok öneren birisi var gibiydi.

e9417f1d-0dbd-465c-90cd-cb232f026fc2.webp

Bu Lotentis dingili sadece forvet işini çözmemize değil kalecisinden bekine şusuna busuna da geç kalmamıza sebep oldu. Takımından çıksın inşallah, bin beter ol, ğğğhhkk tuhhh sıfatına !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt