Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serhan Türk : "Osimhen transferi 10 günü bulabilir. Kaleci operasyonu ise Osimhen'den bağımsız ilerleyecek.

🤔

biz bunlardaki zeka geriliğini gerçekten çok hafife alıyoruz

herifler para kazandıkları spordan o kadar bihaber ki inanarak şunları sallayabilmiş

Burhan Can Terzi: "Ederson'un istenme sebebi aslında diğerlerine oranla Ederson'un ayağının kadife olması, kadife bilek bir kaleci olması ve şu hayal ediliyor gerçekten yani bunu birebir teyit ettim, Ederson ismi geçtikten sonra Osimhen ile o aralarındaki pas alışverişi hayal edildi.

Galatasaray teknik heyetini ve Galatasaray yönetimini de Ederson konusunda heyecanlandıran konu bu aslında. Osimhen'e en az 10-15 gol attırabileceği düşünülüyor Süper Lig'de. Aralarındaki bu pas ilişkisinin Galatasaray'a çok faydalı olabileceği düşünülüyor. "

Dostlar, muhtemelen günün sonunda biz geri adım atarak Napolinin istediği teminat yahut akreditif karşılayacağız dedik. Bunu hazırlıyoruz bitince sonuçlanacak.

Yüzde paylar vs bir şekilde hallolur.

herifler para kazandıkları spordan o kadar bihaber ki inanarak şunları sallayabilmiş

Burhan Can Terzi: "Ederson'un istenme sebebi aslında diğerlerine oranla Ederson'un ayağının kadife olması, kadife bilek bir kaleci olması ve şu hayal ediliyor gerçekten yani bunu birebir teyit ettim, Ederson ismi geçtikten sonra Osimhen ile o aralarındaki pas alışverişi hayal edildi.

Galatasaray teknik heyetini ve Galatasaray yönetimini de Ederson konusunda heyecanlandıran konu bu aslında. Osimhen'e en az 10-15 gol attırabileceği düşünülüyor Süper Lig'de. Aralarındaki bu pas ilişkisinin Galatasaray'a çok faydalı olabileceği düşünülüyor. "
Az demisler. Bir 30 asist falan yapar. Hatta kendisi de bir 10 gol falan atar.

Keltoş 5 sayfa hikaye yazacağina hoca Edersonu ayağından oturu oyun kurarken istiyor desen bitecek yav :asd: yok kadife ayak yok baglantisi vs djfbdndn

here we go mu yoksa

Bizim yönetim cidden ay sonunu, sermaye arttırımından gelecek parayı vs bekliyorsa şu ana kadar ADL'ye edilen küfürler kadarını kendileri de hakketmişler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt