Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.260
- 18.422
- 1.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Serhan Türk : "Osimhen transferi 10 günü bulabilir. Kaleci operasyonu ise Osimhen'den bağımsız ilerleyecek.
![]()
Az demisler. Bir 30 asist falan yapar. Hatta kendisi de bir 10 gol falan atar.biz bunlardaki zeka geriliğini gerçekten çok hafife alıyoruz
herifler para kazandıkları spordan o kadar bihaber ki inanarak şunları sallayabilmiş
Burhan Can Terzi: "Ederson'un istenme sebebi aslında diğerlerine oranla Ederson'un ayağının kadife olması, kadife bilek bir kaleci olması ve şu hayal ediliyor gerçekten yani bunu birebir teyit ettim, Ederson ismi geçtikten sonra Osimhen ile o aralarındaki pas alışverişi hayal edildi.
Galatasaray teknik heyetini ve Galatasaray yönetimini de Ederson konusunda heyecanlandıran konu bu aslında. Osimhen'e en az 10-15 gol attırabileceği düşünülüyor Süper Lig'de. Aralarındaki bu pas ilişkisinin Galatasaray'a çok faydalı olabileceği düşünülüyor. "
Keltoş 5 sayfa hikaye yazacağina hoca Edersonu ayağından oturu oyun kurarken istiyor desen bitecek yavbiz bunlardaki zeka geriliğini gerçekten çok hafife alıyoruz
herifler para kazandıkları spordan o kadar bihaber ki inanarak şunları sallayabilmiş
Burhan Can Terzi: "Ederson'un istenme sebebi aslında diğerlerine oranla Ederson'un ayağının kadife olması, kadife bilek bir kaleci olması ve şu hayal ediliyor gerçekten yani bunu birebir teyit ettim, Ederson ismi geçtikten sonra Osimhen ile o aralarındaki pas alışverişi hayal edildi.
Galatasaray teknik heyetini ve Galatasaray yönetimini de Ederson konusunda heyecanlandıran konu bu aslında. Osimhen'e en az 10-15 gol attırabileceği düşünülüyor Süper Lig'de. Aralarındaki bu pas ilişkisinin Galatasaray'a çok faydalı olabileceği düşünülüyor. "
yok kadife ayak yok baglantisi vs djfbdndnOsimhen'e en az 10-15 gol attırabileceği düşünülüyor Süper Lig'de
Galatasaray Osimhenin alternatifini Hugo Rodallega olarak belirledi . Osimhen olumsuz olursa tecrubeli golcu imzaya hazir
Via @Ahmet Kolap
en cok ben ıstedımSen çöp diyordun dostum.
Pay mi? Bu rakamlara pay olmaz, sacmalik.Dostlar, muhtemelen günün sonunda biz geri adım atarak Napolinin istediği teminat yahut akreditif karşılayacağız dedik. Bunu hazırlıyoruz bitince sonuçlanacak.
Yüzde paylar vs bir şekilde hallolur.
Duyumcu mu oldunDostlar, muhtemelen günün sonunda biz geri adım atarak Napolinin istediği teminat yahut akreditif karşılayacağız dedik. Bunu hazırlıyoruz bitince sonuçlanacak.
Yüzde paylar vs bir şekilde hallolur.