Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.688
- 66.778
- 5.003
Bu dediyse geçmiş olsun . Güle güle osimhen
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu dediyse geçmiş olsun . Güle güle osimhen
Yasakli kaynak degilmiydi

yahu işin o kısmını hiciv yaptım diyorum zaten.40 milyon peşini yabancı basın yazmadı mı? Bu senin hikayeni zaten yalanlıyor. Saçma bir hikaye yazıp bunu saçmalığı söyledikten sonra bu seferde hemen yafta vurmaya çalışmak gerçekten yakıştıramadım. Doğru dürüst hangi yönetim eleştirinde sana ekstra farklı bir şey söyledim de? Hemen yönetim yaftası yapmaya çalışıyorsun? Bundan sonra sende başka konularda başak yazınca ben de sana mı X'vi Y'ci diyeyim bu mudur?
sildim ama çok geç olabilirYasakli kaynak degilmiydi![]()
Burhan inanılmaz bi herif ya
Ben sena ima yapsam X'ci, Y'ci diye sakin mi olursun? Ben zaten o hicvine karşılık komik bir video attım. Sonra sen mesajında yönetim falan yazdın. Yoksa ben sakinim rahat ol.yahu işin o kısmını hiciv yaptım diyorum zaten.
argumanımın ana fikri, anlaşmazlıkların sebebinin tek taraflı olmadığı idi. mutlaka türk basınının aksettirdiğinden farklı gelişmeler olmuştur diye düşünüyorum. anlaşmazlıklarda bizim tarafın da yaptığı hatalı kararlar ve adımlar olmuştur illaki diyorum.
esprisine yazdık 40 peşin yerine 10 taksitli 30 veriyoruzdur diye.
hemen hikaye mikaye saçma maçma diyon. bir sakin ol yahu![]()
xciyizBen sena ima yapsam X'ci, Y'ci diye sakin mi olursun? Ben zaten o hicvine karşılık komik bir video attım. Sonra sen mesajında yönetim falan yazdın. Yoksa ben sakinim rahat ol.
Iyi bari bugün reddedilmicezGalatasaray'ın Osimhen transferinde bugün yeni bir gelişme yok. Galatasaray yöneticileri banka teminatını hazırlıyor.
Alfredo Pedulla
Cuestayi verelim75 + 2 oyuncuya satarız boşverin şerefsiz çingeneleri. Bundan sonra her transferlerine girin
daha kendi transferlerimize giremiyoruz bir de elalemin transferine mi giricez75 + 2 oyuncuya satarız boşverin şerefsiz çingeneleri. Bundan sonra her transferlerine girin