Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
40 milyon peşini yabancı basın yazmadı mı? Bu senin hikayeni zaten yalanlıyor. Saçma bir hikaye yazıp bunu saçmalığı söyledikten sonra bu seferde hemen yafta vurmaya çalışmak gerçekten yakıştıramadım. Doğru dürüst hangi yönetim eleştirinde sana ekstra farklı bir şey söyledim de? Hemen yönetim yaftası yapmaya çalışıyorsun? Bundan sonra sende başka konularda başak yazınca ben de sana mı X'vi Y'ci diyeyim bu mudur?
yahu işin o kısmını hiciv yaptım diyorum zaten.

argumanımın ana fikri, anlaşmazlıkların sebebinin tek taraflı olmadığı idi. mutlaka türk basınının aksettirdiğinden farklı gelişmeler olmuştur diye düşünüyorum. anlaşmazlıklarda bizim tarafın da yaptığı hatalı kararlar ve adımlar olmuştur illaki diyorum.

esprisine yazdık 40 peşin yerine 10 taksitli 30 veriyoruzdur diye.

hemen hikaye mikaye saçma maçma diyon. bir sakin ol yahu :D

Yasakli kaynak degilmiydi ;D
sildim ama çok geç olabilir

1752692483579.webp

Evet günün sorusu Türk döneri mi alman döneri mi? Alman döneri yemediğim için gurbetçi arkadaşlardan alalım cevabı :)

Burhan Can Terzi: “Frankowski’nin yeni sezonda Fransa’da kiralık olarak oynamasını çok yüksek ihtimal görüyorum.”

Galatasaray'ın Osimhen transferinde bugün yeni bir gelişme yok. Galatasaray yöneticileri banka teminatını hazırlıyor.

🔗 Alfredo Pedulla

yahu işin o kısmını hiciv yaptım diyorum zaten.

argumanımın ana fikri, anlaşmazlıkların sebebinin tek taraflı olmadığı idi. mutlaka türk basınının aksettirdiğinden farklı gelişmeler olmuştur diye düşünüyorum. anlaşmazlıklarda bizim tarafın da yaptığı hatalı kararlar ve adımlar olmuştur illaki diyorum.

esprisine yazdık 40 peşin yerine 10 taksitli 30 veriyoruzdur diye.

hemen hikaye mikaye saçma maçma diyon. bir sakin ol yahu :D
Ben sena ima yapsam X'ci, Y'ci diye sakin mi olursun? Ben zaten o hicvine karşılık komik bir video attım. Sonra sen mesajında yönetim falan yazdın. Yoksa ben sakinim rahat ol.

75 + 2 oyuncuya satarız boşverin şerefsiz çingeneleri. Bundan sonra her transferlerine girin

1 haftada 4 kez teklifimizi reddetmiş ve isteğini sürekli arttırmış bir başkana karşı nasıl orta yol bulundu diye haber yapabiliyorlar ki

mussolini tohumuyla yüz yüze görüşme yapmadan bu transfer çözülmez. Uzaktan teklif sallamak iş bilmezlerin yöntemidir. Birebir görüşüp anlaşarak kalkman lazım masadan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt