Ergün Yılmaz
Aslan Üye
- 2 Şubat 2013
- 7.938
- 1.952
- 1.798
İnandırıcılık seviyesi bunla kapışır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tarihleri yanlış yazmış 2026-20127 olacak sanırım ama diğer haberlere göre tam tersi bir haber. Akreditif verilmiş lakin 2026 içinde ödeyin isteği kabul edilmemiş buna göre. Pek güvenilir bir kaynak değil ama zira İtalya'ya satma işini 2 yıllı süre ile kabul etmiştik zaten daha önceki anlaşmada. Pay işini ben de kabul edileceğini düşünmüyorum bu arada.
cezamız neyse çekelim yaptık bi hata adminlerin kestiği parmak acımaz belki osi'nin gelişine bi totem olur@Furkan Kaya rtaşimin yasaklı kaynakli ile konuya veda edişinin hüznünu yaşıyorum.
En sonunda bizim yönetim.Bizim yönetim : bir keresinde reddedilmemiştim ve hayatımın en kötü günüydü
Renkdaş bu dediğine hemen imzayı atsalar hepsine eyvallah ama bizim pazarlık yapmayı bilmeyen yönetimi bulmuş kaz gibi yoluyor herif. Kurt ile kuzu transfer görüşmesi yapıyor gibi bir durum var. Oynadıkça oynuyor bizim kuzularlaKardan pay ile gelsinler yeter ki… daha ilk sonraki satıştan kar istediklerini yazdıkları gün söyledim. 2 oyuncu satarasın Osi nin değerini düşük tutarsın diye. Bunu da biz bulmadık…
cezamız neyse çekelim yaptık bi hata adminlerin kestiği parmak acımaz belki osi'nin gelişine bi totem olur

Bizimkilerin cahilliğinden değil… gardi bile başa çıkamıyor bu babası belli olmayanla…Renkdaş bu dediğine hemen imzayı atsalar hepsine eyvallah ama bizim pazarlık yapmayı bilmeyen yönetimi bulmuş kaz gibi yoluyor herif. Kurt ile kuzu transfer görüşmesi yapıyor gibi bir durum var. Oynadıkça oynuyor bizim kuzularla
bence pazarligi gardi yapiyorRenkdaş bu dediğine hemen imzayı atsalar hepsine eyvallah ama bizim pazarlık yapmayı bilmeyen yönetimi bulmuş kaz gibi yoluyor herif. Kurt ile kuzu transfer görüşmesi yapıyor gibi bir durum var. Oynadıkça oynuyor bizim kuzularla
Deli laurentis bizdeki yetkili yönetici ile görüşmeleri sürdürmek istemiştir garanti. Kavukçu bence o yüzden atladı gitti tahminimbence pazarligi gardi yapiyor