Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tarihleri yanlış yazmış 2026-20127 olacak sanırım ama diğer haberlere göre tam tersi bir haber. Akreditif verilmiş lakin 2026 içinde ödeyin isteği kabul edilmemiş buna göre. Pek güvenilir bir kaynak değil ama zira İtalya'ya satma işini 2 yıllı süre ile kabul etmiştik zaten daha önceki anlaşmada. Pay işini ben de kabul edileceğini düşünmüyorum bu arada.

Şu herifi hala engellememiş olmanıza şaşırıyorum arkadaşlar.

Kardan pay ile gelsinler yeter ki… daha ilk sonraki satıştan kar istediklerini yazdıkları gün söyledim. 2 oyuncu satarasın Osi nin değerini düşük tutarsın diye. Bunu da biz bulmadık…
Renkdaş bu dediğine hemen imzayı atsalar hepsine eyvallah ama bizim pazarlık yapmayı bilmeyen yönetimi bulmuş kaz gibi yoluyor herif. Kurt ile kuzu transfer görüşmesi yapıyor gibi bir durum var. Oynadıkça oynuyor bizim kuzularla

gs-osimhen transferinde haber beklediğimiz isimler:

* 1 iq sahibi, yönetim yalayıcı gs muhabirleri,
* parayla haber yaptırabildiğiniz italyan tetikçi muhabirler.

biz de bunların haberlerine göre çıkarımlar yaparak burada birbirimizi kırıyoruz. :d

gerçekte ne oluyor belli bile değil.

Renkdaş bu dediğine hemen imzayı atsalar hepsine eyvallah ama bizim pazarlık yapmayı bilmeyen yönetimi bulmuş kaz gibi yoluyor herif. Kurt ile kuzu transfer görüşmesi yapıyor gibi bir durum var. Oynadıkça oynuyor bizim kuzularla
Bizimkilerin cahilliğinden değil… gardi bile başa çıkamıyor bu babası belli olmayanla…

bence pazarligi gardi yapiyor

%80 nasıl olumlu gidebiliyor geri kalan %20 olumsuz mu nötr mü

IMG_20250716_221824.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt