Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 62.616
- 76.721
- 4.218
Şu herifi hala engellememiş olmanıza şaşırıyorum arkadaşlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu herifi hala engellememiş olmanıza şaşırıyorum arkadaşlar.
muhatap kavukcu olabilir ama orda yillarin kurt menajeri varken kavukcunun pazarlik yapmasi abes olur. pazarlik stratejisini gardi yonetiyordur.Deli laurentis bizdeki yetkili yönetici ile görüşmeleri sürdürmek istemiştir garanti. Kavukçu bence o yüzden atladı gitti tahminim
Tabi bu mevzuda çetin kayaya çarptıkları doğru ama bizimkilerin beceriksizliği yerçekimi kanunu gibi sabit bir genel gerçek . Gardi yönetici olmadığı için onu doğrudan pazarlığa dahil bile etmemiştir o hırboBizimkilerin cahilliğinden değil… gardi bile başa çıkamıyor bu babası belli olmayanla…
Bizim kolpa bağımlılığıŞu herifi hala engellememiş olmanıza şaşırıyorum arkadaşlar.
Mabaddan%80'i nasıl hesaplamış.
Gardi yönetici olmadığı için sen kimsin çektiğine yemin edebilirim ama kanıtlayamam. Bu tarz heriflerin kafa yapısı hep böyledir. Gardi yancı bu transferde sadecemuhatap kavukcu olabilir ama orda yillarin kurt menajeri varken kavukcunun pazarlik yapmasi abes olur. pazarlik stratejisini gardi yonetiyordur.
Sanmam sane ile iyi bir başlangıç yaptılar… yaz sonu değerlendireceğim ama…Tabi bu mevzuda çetin kayaya çarptıkları doğru ama bizimkilerin beceriksizliği yerçekimi kanunu gibi sabit bir genel gerçek . Gardi yönetici olmadığı için onu doğrudan pazarlığa dahil bile etmemiştir o hırbo
Valla geçen çamurun içinde antrenman yapıyordu köyündeOsi antremanlara devam ediyor mu bilen var mı?
Sane transferinde podolskinn büyük yardımı olduğu yazılıyor. Kaan da görüşmüş galiba. Yönetim nezdinde sadece mukaveleyi önüne koymak kalmışSanmam sane ile iyi bir başlangıç yaptılar… yaz sonu değerlendireceğim ama…
Renkdaş 1 senedir malımızı yeterince analiz ettik zaten. Sane'yi de gardi falan gizlice ayartmıştır aylar öncesinden. Tek transferle becerikli olunmuyor işte, kazık üstüne kazık soktular kulübeSanmam sane ile iyi bir başlangıç yaptılar… yaz sonu değerlendireceğim ama…
Bizim kolpa bağımlılığı

Tamam her yanlışı yazın yönetime de doğrularında da hakkını verin bence… podolski ve Kaan yaptı transferi demek saçma… ona bakılırsa torreira transferi muslera, Osi nin ilk gelişi mertens falan mı diyeceğiz. Drogba nın da yaptığı transferlerin haddi hesabı yoktur.Sane transferinde podolskinn büyük yardımı olduğu yazılıyor. Kaan da görüşmüş galiba. Yönetim nezdinde sadece mukaveleyi önüne koymak kalmış
Konyaspor: "Başkanımız Ömer Atiker, Süper Lig Profesyonel Futbol Kulüpleri Vakfı Başkanı ve aynı zamanda Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sayın Ali Koç’u ziyaret etti. Türk futbolunun geleceği, kulüpler arası iş birliği ve sürdürülebilir başarı konularında verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Bu görüşmeler sırasında, Fenerbahçe Spor Kulübü’ne geçmiş dönemlerden kaynaklanan bir borcumuzu da karşılıklı anlayış ve iş birliği çerçevesinde yapılandırdık. Sayın Ali Koç’a ve Yönetim Kurulu'na göstermiş oldukları anlayış ve destek için teşekkür ederiz."