Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tsl için bu muhteşem bir fark yaratır ligde zaten kaç top gelecek ki kaleciye, ama CL için kalecilik yetenekleri daha önemli yine 15-20 gol yemeyelim artık ya.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hoca çok istiyomus haluğa gore ayak elden onemli el çok ust duzey olmasada olur diyor demekki

Barça bir kıstas değil bence. Herifler açık ara en iyi altyapıya sahip, o altyapıdan çıkan zaten üst düzey topçu oluyor. Kısacası yedekte ilk 11 kalitesinde en az 3-4 topçumuz olmalı yoksa avrupada patlarız
Arda ünyay cok saglam. Valla ahmetcana 2,5m€ vercegime ardayi 3 stoper yaparim. Birazda güvenecen bu oyunculara.

Sara, Lemina, Jakobs, Sallai takımda kalması çok yüksek ihtimal olup 3'ün altında alan oyuncularımız.
Toreira ile Davinson 4-5 arası alan orta üst gelir grubu.
İcardi ile Sane üst gelir grubu.

6 tane daha eklenecek buraya zaten 2002 kontenjanı için alınacak oyuncular düşük ücret alacaklardır.

Hepi topu 4 yabancı alacağız yani para vereceğiz.
Osimhen ve kalecide bonkör olup diğer iki mevki için 2,5-4 arası maaş bağlarsak öyle çok büyük açıldığımızı düşünmüyorum.

Yerlileri zaten toplamda 11-12 milyona oynatıyoruz.

Toplam 80-85 maaş bütçesi bu gelir ve hedefler doğrultusunda normal.

Tüm bunları Ederson, ter Stegen transferlerini aklamak için yazdım. :D

Oyuncuları değil finans tarafını yönetmek için yapıyorlar. Stegen paramı söke söke alacağım diyor. Adamın maaşı yazılanın 2 katından fazla muhtemelen. İlkay'a da yaptılar aynısını, İlkay uğraşmadan ayrıldı ama Stegen bırakmam diyor.
Stegenin daha 3 sene sozlesmesi var. Onun eli güçlü. Onu almak istesen cok beklemen lazim zaten kolay kolay cozulmez.

Osimhen gelse de bir ohh çeksek artık

Osimhen kesinleşmeden diğer transfer haberleri zerre heyecan yaratmıyor

Bu ay yine bankalar birliğinden çıkıyormuşuz.
bi bıkmadık biz de ya her ay her ay çıkılır mı

Sara, Lemina, Jakobs, Sallai takımda kalması çok yüksek ihtimal olup 3'ün altında alan oyuncularımız.
Toreira ile Davinson 4-5 arası alan orta üst gelir grubu.
İcardi ile Sane üst gelir grubu.

6 tane daha eklenecek buraya zaten 2002 kontenjanı için alınacak oyuncular düşük ücret alacaklardır.

Hepi topu 4 yabancı alacağız yani para vereceğiz.
Osimhen ve kalecide bonkör olup diğer iki mevki için 2,5-4 arası maaş bağlarsak öyle çok büyük açıldığımızı düşünmüyorum.

Yerlileri zaten toplamda 11-12 milyona oynatıyoruz.

Toplam 80-85 maaş bütçesi bu gelir ve hedefler doğrultusunda normal.

Tüm bunları Ederson, ter Stegen transferlerini aklamak için yazdım. :D
dostum gelirlerinin çoğu TL. döviz patladığı an batman 1 seneyi bulmaz

Acaba sağ bek için Sugawara ismi hiç geçiyor mu? Geçen sene Doue transferi haricinde sağ bek için istediğim 2 oyuncu Sugawara ve Tchatchoua ikilisiydi. Keşke şimdi de bu ikiliden birine gidilse

Bbden sermaye artisiyla çıkıyoruz. Bu halukun bir şeyden anladığı veya bildiği yok. Birileri buna bir sey söylüyor o da bunu duyuruyor. Süzgeçi yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt