Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Para iki yılda işi çok yorar bizi ya

€20m şimdi

€25m 1 Ocak 2026

€30m 31 Aralık 2026

Elimiz kolumuz bağlanır Osimhen dışında bonservis harcayamayız

Şu anda sadece son 17.5 olan taksitin 2027'de ödenmesi sorun olarak kaldı anladığım kadarıyla. Acaba orayı 2026 içinde 25 milyon 2027 10 milyon gibi bir şeye ikna edebilir miyiz? Yada son çare Haziran 2026 17.5, Aralık 2026 17.5 olur mu?

Valla 40+35 e ok diyelim. Giren girsin. Bitsin bu is.

En azindan uzun vade de kafan rahatliyor.bunlarlada uzun sureli muhattap olmayiz.

50 olayina nerden gelindi en ufak fikrim yok.

Osimhen transferi ama buyuk ders. Yonetim adam satarken birebir heriflerin bu tavrini bokunu cikarmadan kopyalamali.

Osimhen ile ilgili bugün sıcak haber vs çıkması mümkün değil. Cuma beklemek lazım.

Puhah gülelim diye mi yazıyon yav. Ali turalp önce herhangi bir ülkenin a milli takımını geniş listesine girsin sonra konuşuruz.

Ayrıca sallai sağ bek değil ve sağ bek ile kıyaslamak saçmalık.
Sallai bek dışında bi yerde oynarsa ana avrat küfretmek dışında ne yapabiliriz

Aç ta bi taraflarına gül elimizde aslan gibi topçu var elin Jelert Sallai bilmem nesine milyonlar döküyoz çocuğun yarısı kadar oynayamıyorlar

Biz oynatmadığımız sürece nası girecek milli havuza

Kiraladığımız takımlar oynatsın da milli takım seviyesine gelsin diye mi bekleyecez

Böyle mantık mı var

€20m şimdi

€25m 1 Ocak 2026

€30m 31 Aralık 2026

Topçu satacaksın. Arda Ünyay'ı parlatmak farz oldu. O profilde bir çocuk 2 tane iyi CL maçı oynasın 30 verip alırlar.

€20m şimdi

€25m 1 Ocak 2026

€30m 31 Aralık 2026

Bu sezonki kalan transferlerine gore degisir be.

Cok iyi isleri oturtursak belki 2 transfere ihtiyacimiz bile olabilir. Ya da sadece takviye /yatirim transferi kovalanir bilmiyorum.

CL ye gittigimiz surece sorun gormem ama cok buyuk kulfet.

Bakinca cuesta franko jelert 8+9+11 girdi misal. Baktiginda 28 M

Topçu satacaksın. Arda Ünyay'ı parlatmak farz oldu. O profilde bir çocuk 2 tane iyi CL maçı oynasın 30 verip alırlar.
10-15 falan desen neyse de düzenli oynatmadığımız hiçbir gencoyu 30'a falan satamayız

E zaten Arda Ünyay düzenli oynayacaksa söylediğime geliyoruz. Osimhen sonrası stoper bile alamıcaz Arda'nın Apo'dan formayı almasını bekleyecez demek oluyor

Okan hoca bunu yapar mi bilmem ama bu sartlarda BAY isi masaya gelecek gibi. Bu yonetim orayi nasil yonetir surec olarak napoli ile hasir nesir olduktan sonra muamma

Cok iyi isleri oturtursak belki 2 transfere ihtiyacimiz bile olabilir. Ya da sadece takviye /yatirim transferi kovalanir bilmiyorum.

Bu sene diğer herkesi opsiyonlu kiralık alırız falan diyoduk opsiyonlarının çekileceği döneme limit kalmıyor

İki sene opsiyonlu kiralık falan mı kovalayacaz

Sıkıntı

10-15 falan desen neyse de düzenli oynatmadığımız hiçbir gencoyu 30'a falan satamayız

E zaten Arda Ünyay düzenli oynayacaksa söylediğime geliyoruz. Osimhen sonrası stoper bile alamıcaz Arda'nın Apo'dan formayı almasını bekleyecez demek oluyor
Arda Ünyay'ı parlatmak demek, sezon içinde 1000 dakika civarı süre vermek demek.

Şu girdi mantığı üzerinden transfer aklamak ne zaman bitecek yav

Girdi demek bile saçmalık 28i çöpe mi atıcan nerde var o lüks

Onu geçtim dünyada %100 başarı hiçbir yerde yok, fener %20 başarıyla transfer yapıyor.

Al beğenmedin çöpe at lüksünden çıkarsan o zaman transfere ihtiyacın azalır.

Gelirinden fazlasını da harcayamazsın.

Ederson kötü bir kaleci degil senelerdir city de oynuyor

Ama form olarak son dönemde iyi durumda degil bu da bir gercek

Yan sommer veya ter stegen’i tercih ederim sahsen gecici cözüm olarak

Cünkü osimhen transferinden sonra nasil bir bütce kalacak bunlari da düsünmek lazim

Yine ayni sekilde maas bütcesi de artiyor bunlari hesaba katmaliyiz sezon icerisinde problem yasamamak icin

Valla 40+35 e ok diyelim. Giren girsin. Bitsin bu is.

En azindan uzun vade de kafan rahatliyor.bunlarlada uzun sureli muhattap olmayiz.

50 olayina nerden gelindi en ufak fikrim yok.

Osimhen transferi ama buyuk ders. Yonetim adam satarken birebir heriflerin bu tavrini bokunu cikarmadan kopyalamali.
Ana olay 75 milyon ödemeyi 2025-2026 içinde tamamlanması. Napoli'nni istediği bu 40+35'i de kabul ediyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt