Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
40 m sanchezi sat
20 m akanji
10 m laporte
20 m akanji
10 m laporte
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yunus iyileşir mi ne demekulan her sene başı cacık gibi kadroyla lige başlamayı nasıl becerebiliyoruz gerçekten hayret ediyorum artık ya
antep maçına şöyle çıkarsak şaşırmayız heralde
günay
sallai sanchez abdül eren
tor lemina sara
yunus a.kutucu barış
yunus iyileşir mi tam olarak oda muamma da işte bakalım
Sanchez anlaşmaya varmış diyor biz bırakmıyormuşuz.
ameliyat oldu ya çocuk , bandajla çıkıyor idmanlara halayunus iyileşir mi ne demek
Bizim topçular sene içinde de sıklıkla bantlarla takılıyorlar, önlem amaçlıdır.ameliyat oldu ya çocuk , bandajla çıkıyor idmanlara hala
Sanchez'in sözleşmesi kesin yenilenmek zorunda da değil ki. Neden herkes böyle bir şeye girdi onu da hiç anlamadım Sanchez'in 2028'e kadar sözleşmemiz var bizim son yılı opsiyonlu.bu işin sonunda 8 milyon euroya sözleşme yenileyip başarıymış gibi anlatırlar
daha 1 hafta once falan birisi yabanci bir kaynaktan davinson gs’den ayrilmayi hic dusunmuyor tarzi haber paylasmisti burada hatirlayan varsa.
buchi yazmis
Niye bırakalim onun gibi stoperi o paraya bulamayız. Stoper osimhen adam.Yalnız 30-35 teklif gelirse bırakırız.
30-35 az mı yaw, ha yönetime biraz güvensem dert etmem de evet yönetim gidip cuesta vari oyunculara çar cur ederNiye bırakalim onun gibi stoperi o paraya bulamayız. Stoper osimhen adam.