Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanchez i almak isteyen 40 milyon Euro’dan kapıyı açar bizde sanchez gitmek isterse eğer onu da düşünerekten pazarlıkla 50 milyona kadar düşer yardımcı oluruz. Aksi mümkün değil

Türk kulübü olsa dediğin doğru da adam zaten osimheni gözden çıkarmış kadro planlamasınıda yapmış transfererinide yapıyor o yüzden o alacağı paraya bakar eğer ikna olmuşsa dur abdullah kavukçu şunu demiş bir 5 10 daha yapıştıraım diye düşünmez bence
adam manyak ya :asd: tırsıyorum inceden :asd:

Kavukçu’dan daha güvenilir olması önemli bir done değil gibi sanki

Hastırsın lan ordan kaynağı Kavukçu dan daha güvenilirmiş. Ya kavukçuyu güvenilir olmamakla suçluyor ya başkandan aldı haberi… başkandan alamayacağına göre bana göre küfürü hak ediyor…

herkes istediği gibi düşünmek ve -kurallar çerçevesinde- yazmakta özgürdür tabi.

ancak bu kadar hassas ve yıpratıcı geçen bir süreçte, olay olumlu anlamda belli bir noktaya gelmişken, buraya gelip bu keyfe limon sıkma işi de çok hoş değil. evet kurallara uygun, doğal, ama sevimsiz.

ben de sevmedim kavukçu'nun açıklamalarını ama bununla ilgili 27 kere falan yazınca öehh yeterr bee oluyor insan. (senin için demiyorum).
Hocam sorun bu ya zaten. Herkes müspet bir haber bekliyor. Bana ise tırnak içerisinde bahsettiğim o tabir sevimsiz geldi. Transfer yattı-olmaz. Eyvah yandık vs mi demişim anlamadım ki.

Bugün için de yalnızca sakin olun, sosyal medya da yalan furyası var galeyana getiriyorlar insanları dedim, yine yaranamadım. Abdulldah bey de sosyal medya eleştirisinde bulundu?

Umarım ondan bu kadar rahattırlar :asd: Taraftar kafayı yiyecek haftalardır, çıkıp alabilecek bütçemiz olduğunu herkese gösterdik dersen neyi yarıştırıyorsun yaw derim. Alalım da tarihe ismini Osimheni alan yönetici olarak kazı :asd:
Orada o sözü bence insanlar yanlış değerlendiriyor. Transfer belli ki bitmiş zaten, dediğin gibi o rahatlık var ama sürecin nasıl geçtiğini cidden bilmiyoruz. Yerli ve yabancı basında bizim o bütçelere çıkmamızı hoş olmayan şekillerde yorumlarla sorgulayanlar vardı, belki de Napoli tarafı da o sözden nasibini alıyor. Sizin aksinize tam kararında konuşmuş diye düşünüyorum, cümle alem görsün kimle aşık attığını Fatih Terim'in biz sizinle aynı seviyede değiliz konuşmasının daha mahalle ağzıyla yapılmışı gibi bakmak gerekiyor.

"Dünyanın bugün 5 kulübü varsa bunların içinde Galatasaray mutlaka olacak." Çok hoş ve vizyoner bir cümle. Galatasaray markasının gücünü bilen insanlar olmalı bu kulübün etrafında ve içinde. Yeri gelir eleştiririz yeri gelir kızarız ama kafa net bu olmalı. Hedefi buraya koyduğun sürece ülke futbolunun çöplüğünün kokusunu üzerinden atarsın. İnşallah en kısa sürede uçağı da indirirler de şovun kralını yaparlar. Tarihi bir süreçten geçiyor kulüp, her zaman dediğim gibi tadını çıkartalım hep birlikte.

Ederson-4.000.000 Euro
Akanji-15.000.000 Euro
Osimhen-75.000.000 Euro
Millot-18.000.000 (Serbest Kalma)

4 transfer ile CL de son 16 için favori oluruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt