Hangi Kaleciyi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    187
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osimhen ile imzaladıktan sonra bu Napoli ile uzun bir süre görüşmeyelim. İleride bir gün belki olur bir oyuncumuza talip olurlarsa o zaman görüşeceğiz

Kaynak güven vermedi ama böyle dediyse bu günkü haberlere de baktığımızda sanırım yarın artık beklediğimiz gün mü?

Hocam sorun bu ya zaten. Herkes müspet bir haber bekliyor. Bana ise tırnak içerisinde bahsettiğim o tabir sevimsiz geldi. Transfer yattı-olmaz. Eyvah yandık vs mi demişim anlamadım ki.

Bugün için de yalnızca sakin olun, sosyal medya da yalan furyası var galeyana getiriyorlar insanları dedim, yine yaranamadım. Abdulldah bey de sosyal medya eleştirisinde bulundu?
abi bırak insanlar yazsın ya :D sakin olunca ne olacak :D adam gelirse gelir, gelmezse gelmez sonuçta. kimseye yaranmana da gerek yok, senlik benllik bir şey de yok yani :D geyiğini yapalım geçelim. son derece keyifli ve tarihi anlar yaşıyoruz. keyfini çıkaralım.

abi bırak insanlar yazsın ya :D sakin olunca ne olacak :D adam gelirse gelir, gelmezse gelmez sonuçta. kimseye yaranmana da gerek yok, senlik benllik bir şey de yok yani :D geyiğini yapalım geçelim. son derece keyifli ve tarihi anlar yaşıyoruz. keyfini çıkaralım.
E abi ben sakin olun derken çok ciddi bir surat ifadesi ile yazmıyorum ki :asd: Osi mevzusu çok hassas goygoy yapanlar bir kenara, gerçekten takip edenler de var buradan gelişmeleri. Yoksa zaten ben kim ne yazmış niye kasayım ki, sanal ortam burası.

Benim sakin olun dememle hazır kıtaya mı geçiliyor abi

Nick Offerman Smile GIF

Abdullah transferi bitirmis olmali, yoksa bu aciklamalar akil kari degil. Bonsa bi 10m ekletir bu aciklamalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt