GSCimbom
Transfer Nöbeti #9 | 2026 Yaz Arşiv
Aslan Türkoğlu

Transfer Nöbeti #9 | 2026 Yaz Arşiv Sayfa 458

Aslan Türkoğlu ·

Cevap
9,8K
Okunma
417,6K
Sayfa
458/490
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
leao'ya ihtiyacımız yok ortasahamız bomboş önce orayı doldursunlar
Bence Hoca ve yönetim öyle düşünmüyor. Sara, Torreira, Lemina, Ugochukwu, Nhaga, İlkay, Kaan = 7 orta saha yeterli olarak görülüyor sayısal olarak.
Halbuki bunların hepsini sahaya atsan Xavi, İniesta, Busquets üçlüsünün yaptığı işi yapamaz. Hepsini toplasan iki iyi orta saha etmez maalesef.

Leao bugün biter
Anlaşılan Osimhende gidiyor
Gyokeres +para da o olur
Yine buluşamadılar

Lanet olsun yaaa

1786704077157.webp

Sol stoperi es geçip jakops var lemina var idare ederiz demek büyük hata olur 33 olacak Abdülkerim e bile güvenilmez artık şampiyonlar liginde elek olmayı geçtim ligde de sıkıntı yaşarız umarım almamazlık etmezler

İşte kara haber şimdi geldi. Geçmiş olsun arkadaşlar.

Mesele Dursun Özbek'in satıp satmaması değil. Osimhen gitmekte ısrarcı olursa gider bence. Zorla tutarsak yapısı gereği moralman çöker. Şahsen ben sürekli suratı asık bir oyuncu görmek istemiyorum takımda. Bu tarz durumlarda faydadan çok zarar ortaya çıkmaktadır. O yüzden Gyökeres'in bize geleceği bir senaryoda, tabi + parayla ben bu ayrılığa karamsar bakmam. Ama gidip de son günde kimseyi bulamayıp İcardi'yi falan getirirlerse ağır küfür ederim.

Arsenalin teklifi Martinelli + 50 m € filandır. uçmuşsunuz.
Gyokeres de buraya gelmez, ihtimal bile görmüyorum.
Osi'nin net maaşı da şu anki maaşının %60 civarı olur.
Herşeyi geçtim Dursun stada maç izlemeye bile gidemez.
Osi ve sülalesi de burada mutlu.

Olmaz bu iş, olmamalı..

Benim beklentimde buna benzer. Belki Osimhen 12-13 milyon net maasa razi olursa, 60 milyona kadar cikabilirler ama daha fazlasi gercekci olmaz gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt