Morutan’ı 3.5a aldık 600 de maaşa
Buna 30 istiyorlar.
O atılacak bir zardı, bu eğer bu bedellere kötü çıkarsa Recep’e saplarım mesela.
Buna 30 istiyorlar.
O atılacak bir zardı, bu eğer bu bedellere kötü çıkarsa Recep’e saplarım mesela.
Şampiyonluga benimle el ele yürüyünne anlatıyon lan
yerine yunusu oynatırsa beni katmayınMorutan’ı 3.5a aldık 600 de maaşa
Buna 30 istiyorlar.
12 tane Smirnoff içtim cellat gibiyimbatrakov'un ön alanda proporisyonsal anlamda yaptığı penetratif baskı çok etkileyici
rakipleri penetre ederken keyifle izleyecegizbatrakov'un ön alanda proporisyonsal anlamda yaptığı penetratif baskı çok etkileyici
Offfffffffffffffffffffffffffffffffffbatrakov'un ön alanda proporisyonsal anlamda yaptığı penetratif baskı çok etkileyici
Geçen sene Apo ve Sanchez'in uzun toplarına baktık hep. Ortasaha civarından kanatlarda alan açıcı & uzun menzilli çok az sayıda pas geldi. Konuşulan çoğu isimden kat kat daha iyi yapar bunu bu çocuk.Takımın en büyük sorunu olarak hızlı ve progresif pas örgüsünü kuramayışımızı görmüyor muyuz? Batrakov da genç yaşına rağmen olağanüstü özgüvenle bunu deneyen ve büyük ölçüde başarabilen bir futbolcu; mutlaka katkı sağlayacaktır ama takım öyle dezorganize halde ki, ne kadar iyi olursa olsun, tek başına bir futbolcu yetmeyebilir tabii. İsmi geçen 8.5-10 numaralar arasında Reijnders' ten sonra en çok bu çocuğa ısındım; Bernardo, Bruno, Diaz, Odegaard filan olmayacak duaydı zaten.
Konu dripling ise Mertens'de de olmadığı için bu yönden aratmaz heralde.batrakov morutandan çok ciculdau tarzı bir herif zerre de farkları yok söyleyeylim şimdiden de top taşıyamayan topla dirbling yapamayan hiç bir topçu bizim o mevkide oynayamaz bol bol da söversiniz sadece al ver yapıyor diye
12 tane Smirnoff içtim cellat gibiyim