- 25 Ocak 2010
- 53.469
- 39.149
- 3.923
8.5/10 transfer dönemi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fazlalık var doğru mu şuanda. Mevzu osorundan ziyade hangi yolla çözeceklerinin merakındayım işte.
lisans botu mudur nedir ona bakıyorum arada güncelleme olur diye.
jakobs sol stoper işini kotarabilirse bir de tabi sağlıklı olursa nicelik olarak fena değil yine de. ama nitelik olarak eksik bence de.
evet frankowski gelmesiyle 15 var 14 e inmesi lazımFazlalık var doğru mu şuanda. Mevzu o
Çözerler abi heralde yav dün ben de sordum da kimse bilmiyor konuyu. Bilgi alırsan etiket atabilir misin sana zahmetevet frankowski gelmesiyle 15 var 14 e inmesi lazım
ya icardi lisansını donduracağız
ya ysuuf demiri kiralayacağız
ya da süpriz bir çözüm oalcak bilmiyorum işte.
şöyle bir püf nokta da var : maç kadrosuna ligde 12 yazabiliyorsun - 2 si tribünlük oluyor.
ardayi aldik iste abdülkerimi keser diyecemde sag ayakliymis
Eren Elmalı 4 m euro + 1 m euro bonus
Frankowski 1 m euro + 7 m euro opsiyon
Cuesta 8 m euro
Ahmed Kutucu 6 m euro
Morata 6 m euro kiralama +2/3 m euro opsiyon
Lemina 2.5 m euro
Total: 27.5 m euro + 10/11 m euro opsiyon.
Tertemiz iş Mikautadze'ye 25 verene kadar rotasyonu çok daha iyi hale getirmiş olduk.
Tribundekileri soyleyeyim direkt 1 tanesi zaten banko üye oraya Jacobs diğeride sürekli degisirevet frankowski gelmesiyle 15 var 14 e inmesi lazım
ya icardi lisansını donduracağız
ya ysuuf demiri kiralayacağız
ya da süpriz bir çözüm oalcak bilmiyorum işte.
şöyle bir püf nokta da var : maç kadrosuna ligde 12 yazabiliyorsun - 2 si tribünlük oluyor.
Lemina nerdeEren (24)
Frankowski (30)
Morata (32)
Kutucu (25)
Cuesta (26)
2 direkt etki yapacak yabancı, 2 yeterli düzeyde milli takım havuzunda yerli
sakatlık derdin olduğu sürece evetTribundekileri soyleyeyim direkt 1 tanesi zaten banko üye oraya Jacobs diğeride sürekli degisir
6 m euro kiralama verip üstüne 8/9 m euro'yu tamamlamak için 2-3 demiştim ama bağımsızsa baya yüksek bir ücret oluyor hiç öyle hesaplamamıştım.Morata 2/3m opsiyon nereden çıktı? 8-9m opsiyonu... Kiralama bedelini düşmüşsün herhalde? Nereden çıktı o?
Nasil sence üstad3.5+1.5 bonus
[Eren]