Transfer Nöbeti #9 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni oyuncuların tamamı hazır gelen adamlar bakalım hoca kaçını oynatacak Rize maçında

6 m euro kiralama verip üstüne 8/9 m euro'yu tamamlamak için 2-3 demiştim ama bağımsızsa baya yüksek bir ücret oluyor hiç öyle hesaplamamıştım.
asdf.webp

Benim burdan anladığım

bugünden 1 sene için : 6 M kira + 6 M adama maaş

önümüdeki sene kış bonservis opsiyonu : 8 Mil 6 takistle
bu opsiyonu kullanmazsak BEDELSİZ yarım sezon daha uzar 3 M daha maaş. ( yani 1.5 sezon kiraladık aslında)

önümüzdeki sezon sonu 9 M opisyon.

6 m euro kiralama verip üstüne 8/9 m euro'ya tamamlıyoruz diye 2-3 demiştim ama bağımsızsa baya yüksek bir ücret oluyor.

Öyle zaten maalesef. KAP açıklamasının hiçbir yerinden de kiralama bedelinin mahsup edileceği anlaşılmıyor. 6m'a kiraladık, bonservis istiyorsak 8-9m daha vereceğiz anlaşılıyor. Öyle bir şey olsa zaten pazarlık marifetlerini göstermek için özellikle yazarlardı...

evet frankowski gelmesiyle 15 var 14 e inmesi lazım

ya icardi lisansını donduracağız
ya ysuuf demiri kiralayacağız
ya da süpriz bir çözüm oalcak bilmiyorum işte.

şöyle bir püf nokta da var : maç kadrosuna ligde 12 yazabiliyorsun - 2 si tribünlük oluyor.
Icardinin lisans dondurulacak tabiki hazirandan önce dönme ihtimali yok diye yener hocada söyledi ama yusufuda oynaması için eyupe vermek lazimdi yanlış yaptik

6 m euro kiralama verip üstüne 8/9 m euro'yu tamamlamak için 2-3 demiştim ama bağımsızsa baya yüksek bir ücret oluyor hiç öyle hesaplamamıştım.
Morata'nin bonservis bedeli totalde 14 milyon euro. Kira ucreti 6 milyon euro, aradaki fark opsiyon parasi yani. ;)

Öyle zaten maalesef. KAP açıklamasının hiçbir yerinden de kiralama bedelinin mahsup edileceği anlaşılmıyor. 6m'a kiraladık, bonservis istiyorsak 8-9m daha vereceğiz anlaşılıyor. Öyle bir şey olsa zaten pazarlık marifetlerini göstermek için özellikle yazarlardı...
KAP açıklamaları bizim tonla madde olunca bir noktada kafa duruyor umarım verilecek paranın hakkını fazlasıyla verir.

sakatlık derdin olduğu sürece evet

herkes fit olursa sıkıntı biraz. dineleneceksen yedeğe değil belki tribüne gitmek durumu falan.
Herif kronik rtaş ameliyatla vs çözemezlerse de buyuk girdi zaten yani sakatlık gibi bir derdimiz her zaman var şimdiden 20 mac falan kaçirdı herif

Icardinin lisans dondurulacak tabiki hazirandan önce dönme ihtimali yok diye yener hocada söyledi ama yusufuda oynaması için eyupe vermek lazimdi yanlış yaptik
mantıkta birincisi doğru
pratikte yusufu oynatmak tirbün koltuğunu sakat icardiye ayırmış olmakta okey duruyor.

Jakobsu donduralım tribünnden seyretsin. Böyle futbolcu mu olur 1 2 var sonra yok.

Herif kronik rtaş ameliyatla vs çözemezlerse de buyuk girdi zaten yani sakatlık gibi bir derdimiz her zaman var şimdiden 20 mac falan kaçirdı herif
%50 kaçırdı diye hatırlıyorum 16 oynadı 16 kaçırdı mı ne total kulvarlarda

kötü girdi o maliyet maalesef.

Herifler stadyumu büyütmek için çalışma yapıyormuş. Ilkokulda falan zırto tipler olurdu sende bir kalem görür aynısını aldırırdı anasına. Kötü bir kopyamız gibi lan adamlar..

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt