- 25 Ocak 2010
- 53.469
- 39.149
- 3.923
Daha geçen hafta eren’e 8 veriyorduk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnandıramadık burda yavZaten yapılması gerekiyordu hatta 8. transferde lazımdı kalecide gerekiyordu ama herhalde onu sene sonuna çözeriz.![]()
Geldiğimiz noktada teknik ekip ve yönetimde farkında ki halen transfer yapıyorlar günün sonunda iyi tamamladık.İnandıramadık burda yav

Oyuncuyu begenmesemde bu bonservis bedeli normal gibi duruyor. Zaten daha ucuza mumkun degildi.Nasil sence üstad
6 m euro kiralama verip üstüne 8/9 m euro'yu tamamlamak için 2-3 demiştim ama bağımsızsa baya yüksek bir ücret oluyor hiç öyle hesaplamamıştım.
6 m euro kiralama verip üstüne 8/9 m euro'ya tamamlıyoruz diye 2-3 demiştim ama bağımsızsa baya yüksek bir ücret oluyor.
Icardinin lisans dondurulacak tabiki hazirandan önce dönme ihtimali yok diye yener hocada söyledi ama yusufuda oynaması için eyupe vermek lazimdi yanlış yaptikevet frankowski gelmesiyle 15 var 14 e inmesi lazım
ya icardi lisansını donduracağız
ya ysuuf demiri kiralayacağız
ya da süpriz bir çözüm oalcak bilmiyorum işte.
şöyle bir püf nokta da var : maç kadrosuna ligde 12 yazabiliyorsun - 2 si tribünlük oluyor.
Morata'nin bonservis bedeli totalde 14 milyon euro. Kira ucreti 6 milyon euro, aradaki fark opsiyon parasi yani.6 m euro kiralama verip üstüne 8/9 m euro'yu tamamlamak için 2-3 demiştim ama bağımsızsa baya yüksek bir ücret oluyor hiç öyle hesaplamamıştım.
KAP açıklamaları bizim tonla madde olunca bir noktada kafa duruyor umarım verilecek paranın hakkını fazlasıyla verir.Öyle zaten maalesef. KAP açıklamasının hiçbir yerinden de kiralama bedelinin mahsup edileceği anlaşılmıyor. 6m'a kiraladık, bonservis istiyorsak 8-9m daha vereceğiz anlaşılıyor. Öyle bir şey olsa zaten pazarlık marifetlerini göstermek için özellikle yazarlardı...
Herif kronik rtaş ameliyatla vs çözemezlerse de buyuk girdi zaten yani sakatlık gibi bir derdimiz her zaman var şimdiden 20 mac falan kaçirdı herifsakatlık derdin olduğu sürece evet
herkes fit olursa sıkıntı biraz. dineleneceksen yedeğe değil belki tribüne gitmek durumu falan.
mantıkta birincisi doğruIcardinin lisans dondurulacak tabiki hazirandan önce dönme ihtimali yok diye yener hocada söyledi ama yusufuda oynaması için eyupe vermek lazimdi yanlış yaptik
%50 kaçırdı diye hatırlıyorum 16 oynadı 16 kaçırdı mı ne total kulvarlardaHerif kronik rtaş ameliyatla vs çözemezlerse de buyuk girdi zaten yani sakatlık gibi bir derdimiz her zaman var şimdiden 20 mac falan kaçirdı herif
Zaten tribünde olma ihtimali yüksek 12+2'de takılır.Jakobsu donduralım tribünnden seyretsin. Böyle futbolcu mu olur 1 2 var sonra yok.
+Lemina(31)Eren (24)
Frankowski (30)
Morata (32)
Kutucu (25)
Cuesta (26)
2 direkt etki yapacak yabancı, 2 yeterli düzeyde milli takım havuzunda yerli
Oynar da hoca öyle konumlandırmıyor onu demeye çalışıyorum.Sara ofansif anlamda en az mertens kadar oynar
Çok para3.5+1.5 bonus
[Eren]