Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.753
- 26.512
- 1.988
?Derbi ertelenmis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
?Derbi ertelenmis
Yav varyaDerbi ertelenmis
yunus yazacaktım. yanlış olmuşne yusufu yaw

145 m Euro vay be Fatih hocam hakkım haram olsun dese yeridir..2023=17 oyuncu 47m euro
2024=18 oyuncu 36m euro
2025=14 oyuncu 62m euro
Her sezon ortalama 17 oyuncu almamız ve sezonluk 50m euro harcamamız kimseyi rahatsız etmiyo mu cidden
Fb maçı pazartsiye alınmış ustad
Transferine göre değişiyor o. Mesela Jelert'te bonuslardan biri CL bonusu idi diye hatırlıyorum haberlerde. Bonuslar da genelde AL, CL yada şampiyonluk bonusu oluyordu. Kolay bonuslar ise belirli sayıda maçta oynama bonusu oluyordu.Genelde biz oyuncu satarken zor şart koyarız
Alırken ise kolay bonus oluyor
Ztn pztsydi bende nisana falan ertelediler sandım sen öyle yazıncaFb maçı pazartsiye alınmış ustad
Ilk çıkan haberlerden sonra 12 kişinin üzerine 5'i ikna ediliyor denmişti. 1 tanesi yurtdışı ile anlaştı vazgeçirilmeye çalışılıyor deniyordu dostum.Altinordudan aldigimiz 12 cocuk mitoz bölünme ile 16 olmuş
Reis barışın ilk maclarina bak bizdeki bu topçu mu dersin. Ama fizik kapasite olunca üstüne birşeyler koyup GS topcusu yapabiliyorsun. Sen şimdi jelerte ne vericen de GS topcusu yapcan mesela. Bundan sonra top Okan hocada. Erene futbolu öğretirse mis gibi topçu olurgözün aydın @Sami Karakoç
olm biz nasıl bu hale geldik eren konusundaReis barışın ilk maclarina bak bizdeki bu topçu mu dersin. Ama fizik kapasite olunca üstüne birşeyler koyup GS topcusu yapabiliyorsun. Sen şimdi jelerte ne vericen de GS topcusu yapcan mesela. Bundan sonra top Okan hocada. Erene futbolu öğretirse mis gibi topçu olur

Kendi altyapımızdakileri kovup bunlarımı koydukAltinordudan aldigimiz 12 cocuk mitoz bölünme ile 16 olmuş
Saz mı caz mı editliEren Elmalı zkils videosu gelir mi
Sabit fikirli olacak kadar ahmak değiliz bu tarafından bak :rolm biz nasıl bu hale geldik eren konusunda
şaka 1 yana bence faideli olur
Hocam isterse osimheni bile sol stoper oynatabiliriz knk.Eren i sol ztoper oynatır mıyız?
Kadro fena değil ama ofansif olarak bir tık daha iyi olabilirdik. Osimhen, morata, mertens, ahmetk yetermi göreceğiz.kadro fena değil
hocanın mertens'i 11'den kesip yerine yunus'u monte etmeye çalışması lazım.
ya da sara'yı öne kaydırıp lemina'yı torreira'nın yanında deneyebilir.
başka bir arıza şimdilik yok gibi