Transfer Nöbeti #9 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya berke ajan olarak sokuluyorsa!

Bats'da bile şüphelendim ben açıkçası.

Hele Türk olacak bu isim fanatik olup küfürle zıplayacak kadar Fenerli olacak.

İyi kaleci oluyor ama karakter de önemli, ben de olumsuzum.

Lunin, Bulka, Meret ve hatta sakatlık sorunu da olsa kısa dönem için Alisson gibi isimler düşünülebilir yerine.

Simdi bu Arda Ünyay direkt A takima mi dahil olcak?

Fena olmaz aslinda sonucta Metehan'dan baska yedek kalmadi anasini satiyim.

Oley oley Berke Özer , cimbombom çocuğu Berke Özer

rahminin bu tripler ne lan millete yukardan bakıp konuşuyor bi de zuaahahhahah

pardon birader kulübün anasına söven vasat adamı kulübümüzde görmek istemediğimiz için

biz amatör ruhlu bakmıyoruz da siz baya midesizsiniz, 2 maç iyi oynasa mert hakan falan da istersiniz.

rahminin bu tripler ne lan millete yukardan bakıp konuşuyor bi de zuaahahhahah

pardon birader kulübün anasına söven vasat adamı kulübümüzde görmek istemediğimiz için

biz amatör ruhlu bakmıyoruz da siz baya midesizsiniz, 2 maç iyi oynasa mert hakan falan da istersiniz.

yok mhy'yi istemem.

uefada final (%50 şampiyonluk) ve ligde 2. lik mi

uefada çeyrek finalde elenip ligde şampiyonluk mu

Uefadan hemen elenip ligde şampiyonluk. Fb ile 10 fark açana kadar her zaman ligde şampiyonluk önce gelir. Ligde şampiyon olduğumuz sürece Avrupada başarı için sabrederim. Her sene clde olmak önemli. Avrupada katılımcı ve yarışmacı olmalıyız. Her sene 30 milyon cl geliri gözü kapalı almalıyız.

berke bizim takımda as kaleci olamaz,taraftar baskını kaldıracak mentali oldugunu sanmıyorum ,iyi bir yabancı alıp berke yedek olur ancak

açıkçası isimler vs güzelde

Günay denenmeli - Berke max rotasyon kalecisi olarak gelir GÜnay gibi ve sıra bekler.

günay'a süre verip "yok olmayacak birinci kaleci almamız lazım" diyebilmeli teknik ekip transfer yapmadan önce. Lunin'i izledim dikkat ettim diyemem , Olmpiakos'un kaleciside iyi fikir olabilir ... ama takip etmek lazım 2 3 maçta dikkat çekmiş olsada. enteresan konu kaleci transferi, çok farklı dataya bakmak lazım.

fenerli olma işi adece irfancan eğribat pisliğini hatırladıkça aklıma geliyor ve soğuyorum ...adama önceki kulbünü soruyorlar "yok onlar benim için" falan MHY den öğrendiği tavrı sergiliyor. bunu düşününce direkt soğuyrum.
Lunin iyi kaleci açıkçası izledim ben 2-3 maçını.

Orayı doldurur hata yapan bir kaleci değil öyle sakar vs.

Ama talibi çok olur. Berke olmaz ya Uğurcan dışında TR’de bize uyacak karakterde kaleci yok. Onu da Şenol varken alamayız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt