Transfer Nöbeti #9 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence de Eren yeri geldiğinde sol stoper yedeği olarak da düşünülüyor. Yaşı hala genç kademe,hamle zamanlaması vs gibi durumları toparlarsa kariyeri bu yöne evrilebilir.
Hayırlı uğurlu olsun

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

eren elmali transferi hem avrupa listesi icin olumlu, hem her bölgede yerli bulundurma fikri acisindan önemli bir transfer olarak görünüyor.

yaz dönemi jakobs filan yüksek ihtimalle gönderilecegi icin kazimcan'i yokluktan kampa davet edip ligin ilk 2-3 macinda oynatmak zorunda kalmayacagiz

lig icinde iyi performans gösteren yerli futbolcularin cogu koc holding'e boyun egmis kulüplerde olmasi sebebiyle daha dar bir havuzdan oyuncu alabiliyoruz. eyüp ve trabzon'dan transfer yapmak yanlis degil.

hem dörtlü hem üclü oynayabilecek malzememiz mevcut.

Bu defa da transfer yatarsa Eren, Şenol'a böyle girişecek

resized_2b41a-f98f5785cxuly7gxcaa1nqk.webp

Milli takıma kadar yükselmiş sol bek yedeği, yaşı da makul.
3.5 milyon civarındaysa iyi transfer.

hem 3 lü hem 4 lü oynamaga haiz topculara sahib artik sn buruk

hayirlisiyna bizi kupalara götürecektir

hem ereni aldık hemde ts ile arayı düzelterek fener maçında puan almalarını sağlayacağız. win-win.

Dandik Trabzon'da kötü gözüken oyuncu bize geldiğinde çok farklı oynayabilir... Geçen milli maçta çok beğenmiştim mesela.

Söz verdik ondan aldık bence ve TS ile barışma gibi düşünün.

TS son dönemde gitti bize namluyu doğrulttu FB varken ezeli düşmanı.

Bu ülkede TS-GS karşısında hep FB-BJK var 20 yıldır.

Bu bloğu bozmamalı iki takımda.

Biz iyi değilken de biz TS'yi desteklemeliyiz rakiplere karşı.
Eren transferine sadece oyuncu transferi olarak bakmayın diyorsun yani. Bana göre Trabzon'un bizim yanımızda yer aldığını pek görmedim. Eren'de 3 milyona alındıysa neticede milli yerli oyuncu rotasyon dersin ama 5 milyon falansa geçmiş olsun.

kanal kötü - ama Timurlenk dinlemek keyifli.

Eren transferine sadece oyuncu transferi olarak bakmayın diyorsun yani. Bana göre Trabzon'un bizim yanımızda yer aldığını pek görmedim. Eren'de 3 milyona alındıysa neticede milli yerli oyuncu rotasyon dersin ama 5 milyon falansa geçmiş olsun.

4-4.5 arası kesin ya 3-3.5 sanmıyorum.

Sadaece 3.5+1 kolay bonus olabilir.

Isim verince bitmesi mi gerekiyor? Aga transferi o mu yapiyor?

Erden Timur ve digerleri konusunda da bu sekil benzetmeler ve gelismeleri cok farkli bir sekilde (komple olaylari dahil etmeden) degerlendiriyorsun o sebeple sasirmiyorum artik

Geçen sene kulübün ziyeş düşüncesi var dedi adam geldi doğrusu budur

-Kulübün correa düşüncesi var
-ee gelmedi
-düşüncesi var dedim geliyo demedim

Olur mu öyle şey yahu sen burhancanla yakup değilsin ki onlar kadar yanılamazsın

Bildikleri de var tabiki ama kulübün 1 nolu tescilli duyumcusu bildikleri üzerinden değil bilemedikleri üzerinden değerlendirilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt