Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.345
- 2.988
1 transfer eksik kaldı hissi var bende
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
a takıma dedim o 3 ü. 2 geldi16 tane yaptık ya daha ne kadar istiyorsun
Abdullah abi nin vizyon transferlerini tebrik ettin mi1 transfer eksik kaldı hissi var bende
Sol stoper ve 10 numara soru işaretiGriezmann, Sneijder tarzı biri eksik kaldı.
İbrahim abi nin vizyon transferlerini tebrik ettin mi
Erden yapsa paragraf paragraf yazı döşemiştin
Ara transfer döneminde çok transfer yapmak malesef iyi gelmiyor geçen sene fener o şekil dağıldı. Biz hızlıca adapte edebiliriz umarım
Ne için edelim lan bunu yine sacma bir soru sormuşsunFb macina cikmadan beraberlik alacagiz deseler kabul eder misiniz
Ben net kabul ederdim
Bir yere gitse haberi çıkardı bence. UEFA listesinde tutulur İcardi ama lig lisansı iptal edilecek herhalde.Yabanci sayida nasil aksiyon aldik belli oldu mu? Icardi'nin lisansi mi iptal olacak yoksa Yusuf bir yere gidiyor mu?
Adapte olcak kim var ki gelmek için can atan adamlar geldi zaten.Ara transfer döneminde çok transfer yapmak malesef iyi gelmiyor geçen sene fener o şekil dağıldı. Biz hızlıca adapte edebiliriz umarım
İbrahim abi nin vizyon transferlerini tebrik ettin mi
Erden yapsa paragraf paragraf yazı döşemiştin
İcardi askı yüzde 90Yabanci sayida nasil aksiyon aldik belli oldu mu? Icardi'nin lisansi mi iptal olacak yoksa Yusuf bir yere gidiyor mu?