Transfer Nöbeti #9 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eren işini sevmedim abi
Sol stopere yetiştirecek muhtemelen

Bek içinse şaşırtıcı benim için de

Devre arasına 2 adam alıcam diye girip 7 adam alan takım zaten plansızın önde gidenidir.

Ciddi atletik bir takım olduk bakalım üç kulvarda başarılı olabilecek miyiz

kim gol atacak bu takımda kim!!!

osimhen atamıyor
mertens atamıyor
barış eh işte 3 maçda 1
yunus atıyordu durdu

sallaimi atacak yani!

Devre arasına 2 adam alıcam diye girip 7 adam alan takım zaten plansızın önde gidenidir.
Bana da öyle geliyor abi. Lakin Eren i sol stopere devşirmek ne kadar mantıklı abi sence afedersin bana saçmalığın daniskası gibi geliyor. Nerde performans vermiş Eren sol stoperde ki. Üçlüde zaten başka yeri yok. Yazın bakılırdı duruma göre ne oynayacaksın uyar uymaz karar verirdin, şu senaryoda anlam veremediğim bir iş oldu.

Hayırlı olsun diyelim ne diyelim.

Morata=8
Lemina=7
Frankowski=6.5 (maliyetten 0.5 kırdım)
Kutucu=6 (maliyetten 0.5 kırdım)
Eren=5 (ihtiyaç mevkiye +1)
Cuesta=4.5 (Nelsson yerine -1)

Bence 3 oynucaz barış franky kanat bek.
Yunus merten ile değişmeli oynar gibi.
Olabilir, kastım sistem değildi, çoğu transfer rotasyonu güçlendirmek içindi: Ahmet, Lemina, Cuesta (3lü oynarsak ilk 11 olur) Eren. Futbolcu değiştiremiyorduk ve orta sahanın alternatifi Kerem demirbaydı. Çünkü Berkan sol Kaan sağ bek olarak kullanılıyordu.. ayrıca 4lüye göre de 3lüye göre de oynamaya müsait kadromuz oldu
Bence de Yunus Mertens ile değişmeli oynamalı..

Günay
Sanchez-Abdülkerim-Cuesta-Kaan
Jakobs-Eren
Frankowski-Jelert
Torreira-Sara-Lemina-Berkan
Ahmed-Baris-Sallai-Yunus
Morata-Icardi

Muslera, Kerem, Mertens ve Osimhen'in ayrildigi senaryoda bile en azindan kamp kadrosu cikaracak kadar oyuncularimiz olacak.
Üstüne takviye yapmasi daha kolay bir malzememiz var artik. Aldigimiz 6 oyuncunun hepsi kritik mevkilere gelen oyuncular.
Eskiden Taylanlar, Kazimcanlar filan kamp kadrosuna dahil ediliyordu lüzumsuz yere @Umut Işık

Eren iyi transfer, Trabzon'da ki performansını çok baz almamak lazım 2 senedir Trabzon'da çok ciddi istikrarsızlık var ona rağmen temposu olduğu gözüküyor bizim oyun yapımıza uyar.
Yetenek fakiri bir arkadaş. Koşar evet ama dediğim gibi useless bi topçu. Teknik kapasite artırılması lazım yazın takımın, atletizm 80 teknik 20 falan şuanda takımda anasını satayım. O yüzden xg gol çeviri oranımız rezalet. ifb de tam tersi, teknik 80 atletizm 20. Bunu 60 a 40 seviyelerine getirmemiz lazım.

Ciddi atletik bir takım olduk bakalım üç kulvarda başarılı olabilecek miyiz
Eren atletik diye biz niye üç kulvarda başarılı olmak zorundayız ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt