Transfer Nöbeti #9

Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    37
  • Bu anket kapanacak: .
Şu anda konuşulan isimler Mora, Batrakov falan olması maalesef çok sinir bozucu. Batrakov alınacak sezon başı kampına getirilmeliydi zaten. Bruno Fernandes, Musiala deyip buralara gelirsen herkes sinirlenir.

Beni tek mutlu edecek Reijnders transferi olur. Reijnders - Leao - Can üçlüsü en azından kadromuzu güçlendirdik deriz. Sol Stoper ve Forvet ile de U23 takviyelerini tamamlarız.

Galatasarayın tecrübeli oyuncu transferini neden 10 numara değil de Barış Alper gibi bir adamın olduğu mevkiye yapmaya karar verdiğini anlayabilen veya bilen biri varsa allah aşkına söylesin yoksa canıma kıyıcam sinirden.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

eğer 15-20 ağustos'u da geçerse bu 10 numara işi bize çakılacak adamı atıyorum aşağı

Rus Cicaldau'nun 1,5 ay peşinde koşuyorlar yav. Galatasaray imajını yerle bir ettiler transfer döneminde ne diyebilirim ki artık. Kiralık teklif etmekten başka bir şey yapmıyorlar sanki bana İkas Eyüpsporuz ya.

En azından kaynağım beni yanılttı de, kusura bakmayın böyle iddialı cümleler yazıp umut aşıladı isem yaz da sallamıyor diyelim. Ama nerde...

Dostum alıntıladıklarınla söylediklerim arasında nasıl bir çelişki var açıklar mısın?

Israrla bu 3 oyuncunun özellikle 2 si bitirilmeye çalışılıyor diyorum. Aradaki farklar az, özellikle Leao en sıcak kişi Villarreal maçına yetiştirişmeye çalışılıyor diyorum.

Neyin tantanasını yapıp hala muhalif olma çabasındasın?

Veiga ile akşam maçta görüşecekler, Martinelli'ye teklif yaptık, Portekizli bir isim var falan mı demeliyim tatmin olman için?

Gündemdeki kişiler sadece bu 3 isim şu aşamada. Neyini anlamıyorsun? Bugün bitmez, yarın biter. Komple iptal olursa zaten tüm medya duyar.

Ekstra bir aksiyon yok bu kadar.

Maçtan sonra kahvekonyak paramparça edilir burda
Maç sonrası

IMG_3173.webp

Leao feci bitmiş, bayağı bitmiş bir oyuncu. O maliyetlere akıl işi değil. Milan turşusunu kurabilir. İcardi için de öyle diyenler vardı geldi iş yaptı , diyen arkadaşlar var. İcardi bedava kiralık geldi ve sadece 10 milyona aldık bonservisini. Leao 45 civarı sıkmak akılsızca bir iş.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu beceriksizlerin bu noktaya getirecekleri belliydi zaten de bu kadarını da beklemiyordum. Dünya kupası vs vs dediklerinde zaten az çok tahmin etmiştik. Her Galatasaraylı bilir ki transfer sezonları faciadır bizler için.
Son dakikalara kadar forvet alamayıp da sezona forvetsiz başladığımız yazı hatırlar mısınız? İşte ondan daha beteri, aradan geçen 6 ayda yine hiç bir hazırlık yapmayıp devre arası transfer sezonunu da kaçırmak üzereyken o zaman için anormal bir para olan 10 M Euro karşılığında Cagneyi bize sokmalarıydı.
İşte böyle bir başkandan bahsediyoruz.
Güzelim takımın içine etti yine, beceriksiz herif.

Ya sokacam ama artık. Kimdir necidir de bi skm başaramamış veledin tekine 3 milyon maaş vereceğiz.
Taştaş mı geçiyorlar lan artık ulan dünyada üst kategoride oynayıp o parayı almayanlar var.
Oyuncu ücretleri üzerinden soygun mu gerçekleştiriliyor

Rus Cicaldau'nun 1,5 ay peşinde koşuyorlar yav. Galatasaray imajını yerle bir ettiler transfer döneminde ne diyebilirim ki artık. Kiralık teklif etmekten başka bir şey yapmıyorlar sanki bana İkas Eyüpsporuz ya.
İlk ismi geçtiğinden beri aynı fikirdeyim, morutan fiziğinde rus cicaldaıyu çakacaklar galatasarayıma, yazık edecekler.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hıncal Uluç: "Transfersizlikten beyin kanaması geçireceğim."

8 numaraya Reijnders’i veya muadilini getirip 10 numaraya da Mora’yı koyarsan veya Batrakov o zaman anlamı olur,performans alırsın. Yok eğer sadece bu 2 genci getirip takıma koyarsan adamı çöp poşetine çevirirler. Bu arada alabiliyorsak Mora’yı alalım derim.

Geri
Üst Alt