Oğuz Özçelik
Parçalı Üye
- 30 Ocak 2019
- 2.707
- 1.415
- 1.198
Bi denize gireyim de yangınım sönsün.. Hayırlı nöbetler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
KimeAğır küfürler ederek ceza alasım var..
Saol renktaş aramaya üşendim. BulmussunEn azından kaynağım beni yanılttı de, kusura bakmayın böyle iddialı cümleler yazıp umut aşıladı isem yaz da sallamıyor diyelim. Ama nerde...
barış gider bunlar böyle diyorsa
Renktaş bizim taraftarimiz kadar genç futbolcu oynasın diyen yoktur. Oyuncu yüksek skor katkısı vermiş. Skills videosu izleyenler oyuncunun, en azından mevkisi düzeyinde bir şeyleri yapabildiğini görüyor. Mesele şu, 30 milyon Euro bonservis, yüksek maaş ve Avrupa'da daha fazla başarılı olmak için 10 no bölgesine soru işareti olmayan oyuncu beklentisi. Ben bonuslu 20 milyona kadar cikilsa şikayet etmem. En azından aldığımız paraya Rus ligine yine satılır.Şu batrakovu herkes gömüyor da gelse herkes f/p muhteşem adam aldık diyecek, sudakov ve Bartakov net sivrilen adamlardı, bence batrakov daha bile iyisi daha tempolu, prime İlkay potansiyeli var adamın, zarar asla ettirmez, ismi hafif geliyor diye adam ezikleniyor, Avrupa da olmamaları maç sayısı düşük olması dışında bu adamda eksik diyebileceğim belki dribling kalan her konuda ilaç olacak işim, özellikle hep bitirici isimler duydukça darlanıyorum, Osimhen gibi adam var elimizde Sara dışında besleme potansiyeli oyuncu yok elimizde, bu adam her topu ileri oynamaya çalışan seti beklemeyen bir herif ileri 3lumuz Osimhen Sane Barış hep açık alan arayan hızlı oynayan oyuncular Lemina Torreira topa basan isimler Can adı geçiyor bitiren 10 numara bize cuk diye oturacak işim inşallah olur...