Transfer Nöbeti #9

Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    83
  • Bu anket kapanacak: .
Moraya ben okeyim de batrakov da alınabiliyorsa 15e falan onu da sarsınlar. Ucuza çekebildiğimi senaryoda onu da isterim.
Çocuk çok temiz belden şut ve orta çıkarıyor. Bu tarz oyuncu bulmak zor, ne kadar boklasak da nadir oyuncu grubuna giriyor işte.

Maç önü sıcak haberler demek 😀

jelert içinde benzer şeyler deniyordu
Çocuk yetenekli belli de ikili mücadelelerde kolay yerde kalıyor. bu fizikle burada patates ederler. çok press yapıyor top kazanıyor falan dediler göstermelik yapıyor pek etliye sütlüye karışmıyor aldık herhalde

Batrakov gelecek işte ben size söyleyim, niye? Çünkü onun tapusu daha ucuz.
Mora ile denilen şartlar varsa ben de Batrakov'u tercih ederdim. Batrakov'da dediğim gibi istediğini çok alamasan bile Zenith'e falan satarsın zararın az olur. Rusya'da yabancı sınırı önümüzdeki 2 sene de her sene 1 kişi azalacakmış. Bu sene de 1 düşürmüşler geçen seneye göre. 12 toplam 7 saha bu sene sanırım. 11-6 sonra 10-5 olacakmış 2 sene sonra. O yüzden Batrakov istediğimizi vermezse bile az bir zararla satma şansın olur ama Mora o para tamamen çöp olur. Bu arada Batrakov'da maaş 5 falan değilmiş 2.5-3 imiş sanırım.

bence hem mora'yı hem batrakov'u alacaklar nhaga da kiralanacak

Yemiyoruz birader anlaştı haberlerini. Yalan oğlu yalan. Kulübü bırakmıyor haberleri yapacaksınız maçtan sonra.

Batrakov'a hazırlayalım kendimizi bu çocuğu aldık herhalde Ruslar çok top çalıyor ikili mücadelelerden kaçmıyor. Press yapıyor dediler pek etliye sütlüye karışmıyor. Kendini sakınıyor gibi

Mora inanılmaz bir oyuncu eğer olursa bence çok kişiyi kendine hayran bırakır burada. Jelert örneği veriyoruz da her kısa tüysüz adam öyle olmuyor bu götü yere yakınlar familyasından, bunlarda hayvan gibi dayanıklılık olur.

Batrakov'un hatrına Lokomotiv'in maçını izledim. Bu ligin tamamını devretseler 25 milyon euro vermem. Buradan topçu almak ihanettir. Oyuncuyu değerlendirebileceğin bir oyun bile yok sahada
İzlerken bende loko takım halinde 30 etmez dedim bütün kazmalari toplamışlar.

Şaka bir yana gerçekten çok yanlış politika izliyoruz.

Önceliğimiz A kalite topçular olmalıydı. Fernandes'i denedik olmadı mı hemen B+ alternatiflerine yönelmeliydik. Biz çok garip bir şekilde A'dan bir anca C seviyesine geçiriyoruz.

Yapmamız gereken 10 hamle bizi çok rahat şampiyon yapardı.

- Günay'dan çıkacaksın Jankat'a formayı vereceksin.
- Singo'dan çıkıp U23 bir sağ bek alacaksın. Sallai mücadele gücü ve birçok bölgeyi yedeklemesi + olarak bek oynarken sağ iç oynayarak oyunu rahatlaması yüzünden kalabilirdi. Veya iyi bir teklifle onu da elden çıkarıp üst düzey bir sol stoper alacaksın.
- Sallai'nin kaldığı senaryoda potansiyeli yüksek veya direkt oynayacak U23 sol stoper bulacaksın.
- Kaan'dan çıkıp Salih'i getirecektik.
- Can bir şekilde bitirilecekti
- İcardi'den çıkıp yerine potansiyeli yüksek U23 forvet alacaktık.
- Oyuna ağırlığını koyacak, tabiri caizse orkestra şefi olan bir 10 numara bulacaksın. Fernandes en iyi adaydı ama uzak bir ihtimaldi. Ama bu isme yakın çok oyuncu var piyasada.
- Barış ile rekabete girecek, Lang'ın bir tık üstü sol kanat.
- Sağlam bir 8 numara.
- Lemina'yı yedekleyecek bir U23.

Biz sadece Lesley ve İcardi ile 2 hamleyi başlattık ama devamını getiremedik.

Bahanelere sığınmayı seviyorlar çünkü ilk 1.5 ay gezmek hoşlarına gidiyor.

Mac yaklasinca gene transferlerde gaza bastik. Mac bitince taraflar anlasmaya uzak haberleri gelir

Biraz baktim mora 2 sezon önce gayet iyi stats yapmis ama gecen sezon iyi gözukmuyor belki farioli de kaynaklidir

Biraz karsilastirma yaptim batrakov ile. Mora sadece daha az top kaybi ve daha fazla calim statslarinda önde gözukuyor. Tabi ligler farkli

+olarak mora uel de iyi iṣ yapmiṣ. Batrakovun avrupasi olmadigindan bilmiyoruz nasil birsey cikacagini

Geri
Üst Alt