Transfer Nöbeti #9

Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    83
  • Bu anket kapanacak: .
Hemen bir satın alma opsiyonlu kiralık transfer teklifi patlatalım.

Yine 50 milyon Euro istenen oyuncuya 5+ 20 teklif edelim şarta bağlı.

Canı transfer yapmak istemeyen inşaat şirketi gibi kulübü yönetmekte beis görmeyip 10 yıldır otel rezidans inşaatına bile başlayamayan zatı başkan olarak orada görmek istemiyoruz.

Menajerler yağlamış bekliyordur şimdi

24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yönetimin paralı kalemleri nerede sesleri çıkmıyor bu yangında bi tweet atsınlarda altına gidip kayalım korkudan sesleri bile çıkmıyor.

sığırpress dönemi bitti okan buruğa transfer yapılmaması lazım artık, aldığımız her adam ayağa kurşun olacak şu an. İlk devreyi bitiremeyebilir bu sene.

Lemina ile sözleşme uzatmanın nedeni çıkıp basın toplanmasıyla açıklanmalı. Ya da iki yabancı sağ bek nasıl kadro planlamasıdır bu da açıklanmalı
Kontenjan yok diyorlar. Mecbur u23 bakıyorlar, iyi u23'ler astronomik fiyatta. Ya da zaten sana gelmiyor. Ne olacak o zaman?

Singo, Torreira, Lemina..

Şu üç adama altın değerinde 3 kontenjan nasıl harcanır ya? Bu nasıl iş bilmezlik? Sinirlerim hopluyor hoca veya yönetim kontenjan yok diye zırlayınca.

Kontenjan yok diyorlar. Mecbur u23 bakıyorlar, iyi u23'ler astronomik fiyatta. Ya da zaten sana gelmiyor. Ne olacak o zaman?

Singo, Torreira, Lemina..

Şu üç adama altın değerinde 3 kontenjan nasıl harcanır ya? Bu nasıl iş bilmezlik? Sinirlerim hopluyor hoca veya yönetim kontenjan yok diye zırlayınca.
sallai dururken singo mu laf yiyor

Kaptan gibi kaptan bea

Hem ne diyecek ki başka zaten

1.5 senedir rezil oynuyorum

ama bu tarz açıklamalarla tribünlere oynayıp

Sahadaki rezilliğin üzerini böyle kapatmaya çalışıyorum mu diyecek

Tabiki de böyle konuşacak

GS'ın çocuğu ne de olsa

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Barış özel olarak her gün fazladan kaleye son vuruş çalışması gerek. Önce bir çerçeveyi tutturmayı öğrenmeli.

Bu sene fb-ts-bjk ve göztepe 'nin ardından başakşehir ve Samsunspor ile 5. lik yarışı veririz.

1786221629794.webp

Hemen bu gece Okan Buruk Fatih hocanın youtube kanalına konuk olup yönetime içinden geleni söylemeli

barisa bu bitiricilikle en fazla 20mio görür fazla vermezlerw

Geri
Üst Alt