Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 18.526
- 21.763
- 2.663
Hala şunu alalım bunu alalım diyenler bilerek mi yapıyor?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sallai yetersiz olsa da var en azından. Singo ortada yok, boşuna kontenjan yiyor. 3 beke kontenjan harcamak çok fazla. Max. biri kalmalıydı.sallai dururken singo mu laf yiyor
singo geldigi gibi yedek yaptı sakatlandı sakat adamı oynattı yıne sakatlattıSallai yetersiz olsa da var en azından. Singo ortada yok, boşuna kontenjan yiyor. 3 beke kontenjan harcamak çok fazla. Max. biri kalmalıydı.
Sallatacağız onaTaraftar baskısını düşünen adamlar şimdiye 4-5 oyuncu indirmişlerdi. Acı ama gerçek dursun taraftarı sallamıyor.
28 maç 7 gol 11 asist mi rezil performans?Kaptan gibi kaptan bea
Hem ne diyecek ki başka zaten
1.5 senedir rezil oynuyorum
ama bu tarz açıklamalarla tribünlere oynayıp
Sahadaki rezilliğin üzerini böyle kapatmaya çalışıyorum mu diyecek
Tabiki de böyle konuşacak
GS'ın çocuğu ne de olsa
DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İlkay denilen heriften kurtulup yarı fiyatına salih olabilirdi evlet. Kaan salihten yetenek skalası olarak daha geniş bir herif.Kaan-Salih
Günay-Jankat
Torreira-Onyedika
Singo-Mingueza
Şu revizyon kesin yapılmalıydı.
İlkay'ı direkt yok sayıyorum üstad.İlkay denilen heriften kurtulup yarı fiyatına salih olabilirdi evlet. Kaan salihten yetenek skalası olarak daha geniş bir herif.
ikisinin değişimi bir şy kazandırmaz da verimi 0 olan İlkay gise değişim olabilirdi.
hoca gergin yönetimle ciddi sorun var deyince mabaddam uyduruyorsun diyenler anlamıştır sanırım. Hoca da az değil.