Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.423
- 18.623
- 1.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Satarsan Singo Sarayı ancak öyle olabilir.Orta saha için kontenjan yok boşuna oraya transfer beklemeyin (Haluk)
dostum 1 kere bile izlemedin güldürme bizi
ben bu posta niye layk attım acaba
Sara başı çekiyorYabancı kontejyanıni boşuna doldurunlar;
Jelert
Nellsobn
Ugochukwu
Nhaga
Sallai
hatta Sara.....
Şu kıytırık geberik Bjk'nin orta sahası ile bizimkinin arasında dağlar var. Hiç mi utanmanız yok bizi Lemina Torreira İlkay Kaan'a mecbur bırakıyorsunuz? Herşeyi geçtim yaş ortalamaları 33 34. Önde baskı oyunu oynayan bir takımda hem de. İşbilmezlik mi ihanet mi nedir bu? Uzun yıllar dalga geçtiğimiz BAM orta sahası bile dinamikti en azından. Bu ucube orta sahanın örneği yok.
[/QUOTE
Yeni oyuncular alarak müthiş ortasaha elemanlarımızı küstürmeye gerek yok rtş.
Mora Roma muhteşem bir uyumkaptırın mora yı romaya kaptırın
Yeni oyuncular alarak müthiş ortasaha elemanlarımızı küstürmeye gerek yok rtş.Şu kıytırık geberik Bjk'nin orta sahası ile bizimkinin arasında dağlar var. Hiç mi utanmanız yok bizi Lemina Torreira İlkay Kaan'a mecbur bırakıyorsunuz? Herşeyi geçtim yaş ortalamaları 33 34. Önde baskı oyunu oynayan bir takımda hem de. İşbilmezlik mi ihanet mi nedir bu? Uzun yıllar dalga geçtiğimiz BAM orta sahası bile dinamikti en azından. Bu ucube orta sahanın örneği yok.
@Mustafa Yiğit yok mu istifa filan
Normal sartlarda Nhaga nin bosa oldugunu dusunmuyorum ama cesaret gosterecek hoca lazim.Yabancı kontejyanıni boşuna doldurunlar;
Jelert
Nellsobn
Ugochukwu
Nhaga
Sallai
hatta Sara.....