Transfer Nöbeti #9

Yönetim baskı hissetmiyor
Üzülsem mi sevinsem mi bilemedim
Panik transferi yapmıyorlar
Ama transfer de yapmıyorlar
Duygularım karışık

Roma, Rodrigo Mora transferi için Porto ile temas kurdu. (Gianluca Di Marzio)

insallah gider

dostum 1 kere bile izlemedin güldürme bizi
IMG_3175.webp

Daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum.

Bu iddiada doğruluk payı olabilir. Transfer tanıtım videosunda Dursun'un Lemina'ya Fransızca seslendiği ve Lemina'nın önümüzdeki iki yıl boyunca çok daha iyi bir performans sergileyeceğinin sözünü verdiği anlatılıyordu.

Şu kıytırık geberik Bjk'nin orta sahası ile bizimkinin arasında dağlar var. Hiç mi utanmanız yok bizi Lemina Torreira İlkay Kaan'a mecbur bırakıyorsunuz? Herşeyi geçtim yaş ortalamaları 33 34. Önde baskı oyunu oynayan bir takımda hem de. İşbilmezlik mi ihanet mi nedir bu? Uzun yıllar dalga geçtiğimiz BAM orta sahası bile dinamikti en azından. Bu ucube orta sahanın örneği yok.
[/QUOTE

Yeni oyuncular alarak müthiş ortasaha elemanlarımızı küstürmeye gerek yok rtş.

Şu kıytırık geberik Bjk'nin orta sahası ile bizimkinin arasında dağlar var. Hiç mi utanmanız yok bizi Lemina Torreira İlkay Kaan'a mecbur bırakıyorsunuz? Herşeyi geçtim yaş ortalamaları 33 34. Önde baskı oyunu oynayan bir takımda hem de. İşbilmezlik mi ihanet mi nedir bu? Uzun yıllar dalga geçtiğimiz BAM orta sahası bile dinamikti en azından. Bu ucube orta sahanın örneği yok.
Yeni oyuncular alarak müthiş ortasaha elemanlarımızı küstürmeye gerek yok rtş.
Müthiş oyun şablonumuzla boğarız rakipleri.

okan buruk'un yakın çevresine istifa edeceğini söylediği bilgisi wp gruplarımda dolanıyor
teyit ettirmeye çalışıyorum

Geri
Üst Alt