Transfer Nöbeti #9

Dün gördüğümüz üzere.5 yıldır oyunun ana planında eksikliklerinin aynısnı gördük.Bu transferle çözülecek bir sorun değil bence.Ön alan sığır presi iyi top yapmayı bilen takımlara karşı defanstan iyi çıkmayı bilen takımlara karşı direkt bizi savunmasız hale getiriyor.Defanstan iyi bir şekilde çıktıktan sonra orta sahadaki 2 kişiden biri ön alan presine doğru gittiğinden dünyanın en hızlı ortasahasıda olsa o geçişi engelleyebilme şansı yok.Sorunları sıralayalım,Ön alan sığır presi,top çevirme veya oyun kurmayı bilmememiz.Defanstan topu cıkarırken oyun kurmayı bilmediğinden rastgele ileri dikiyorsun.Osimhen kanat forvet bölgesine açılıyor ve zaten içeride ve merkezde kimse yok atak direkt bitiyor.Bu sorunlar transferle çözülmez.Okan hocanın bu sezon zaten bitti neyse diyelim seneye bunlarıda düzeltme şansını görmüyorum 5 yıldır aynı sorunlar devam ediyor.

Büyük takımla diğer takımları ayıran şey futbolcularının teknik becerisidir. Bizim takımın teknik becerisi yüksek diyebileceğin kaç oyuncusu var? Alınacak oyuncuların en önemli özelliği teknik beceri olmalı.

Yunus ile Barış’a verdiği %100’lük pası iyi izleyin. Bu sene alınacak her topçunun bunları gol yapması lazım. Ayrıca geçen sene çoğu insanın fark etmediği şey bu pozisyonda da belli Sane 1-2 pozisyonda verkaç yapmalık birisini arıyor Yunus paşamız yerinde sabit bekliyor. Vasat topçular isterse 20 gol asist yapsın Yunus ve Barış ikisi de benim için vasat topçu onları izlerken ne keyif alıyorum ne de şapkadan tavşan çıkartmalarını bekliyorum. Üstüne bir de sanki bedavaya oynuyorlarmış gibi davranlılıyor.

bunlar leao ve can haric oyunculara teklif de yapmadilar galiba simdiye kadar

ikisine de ciddiye alinmayacak teklifler yaptik

Yönetim miladını çoktan doldurdu.

Transfer falan geçelim bu işleri. Bu takım ilk defa transfer olmadan sezona başlamıyor. Daha büyük problemler var. Kulüp yönetilmiyor. İletişim yok kurumsallık yok pek çok sorun var.

Dün bir taraftar Gardi'yi görüyor, Gardi'nin söylediği mesaj çok önemli. Transfer gizli olmalı, sızarsa işimizi yapamayız diyor. Burada bir mesaj var, Zeze olayını söylediğimde kızanlar olmuştu. Batrakov'da bir süre sessiz ilerledi, basına düşünce Lokomotiv tarafı sürekli açıklama yapmaya başladı fiyat artırmak adına.

Sosyal tesiste çok hassas bir konu olan bebek katilinin yakını geziyor, bir Allah'ın kulu sesini çıkartmıyor. Yol geçen hanına evrildi, tesislere pek çok ünlü, inf, istemediğimiz tipler girip çıkıyor rahatça.

Müthiş bir lakayıtsızlık var.

Mora ve Batrakov'un kıyaslaması var mı? Hangi özellikte topçular vs. İkisini de hiç izlemedim

Aynı dakikada hem Batrakov hem Mora yattı son 10 gündür 10 numara konusunda taraftarı oyaladiklari isimler.

5 + 45 kiralik teklif etmisler

Geri
Üst Alt