Transfer Nöbeti #9

Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    156
  • Bu anket kapanacak: .
Güzel diyonda 15 senedir takımın güzel futbol oynadığı falan yok , 4 gol atacanda , 4 hazırlık maçında leş takımların yemeklerinden 10 gol yedik
Araban ne kadar kötü olursa olsun foto finish görüyormusin görmüyor musun sonuçta sen ona bak.Guzel oynayınca extra altın madalya takiyorlarmi?
Bunları yazan ben , bende memnun değilim ama cikcikin onundemiyiz degilmiyiz ona bakıyorum.Cikcikin onumusun arkadimisin tüm mesele bundan ibaret su ortamda.Cikciki ezdinmi ezdim.Dagilabiliriz:)))))

millet 50 ye ferran fln aliyo

biz patlakov mora vs derken envayi cesit sacmaliklarin icine düstük

Oynatmaya az kaldı
Doktorum nerede?
Transfersizlik yüzünden
Çıldıracağım

Haraldson'a Galatasaray'a gelmek ister misin diye sormuşlar "Harald yani" demiş.

Galiba cidden kimseyi alamayacak bunlar ya.

Korkunç cidden

soule yi napacan peki , aynı bölgede sane varken

kalkıp kimse 10 da oynayabiliyor demesin , adamın orjini sağ kanat , Romada da 3-4-2-1 in ikilisinde sağa yakın oynuyor

yunusta , sara da , ilkay da 10 oynayabiliyor ama ne kadar oynayabiliyor ona bakmak lazım
Söyle ile Milano leao konusunda sıkıştırmak için ilgilendik büyük ihtimalle soule ihtiyacımız yok

25 milyon yazıyor ama Lille kaça bırakır ki.Gunlerdir ilk defa yeni bir isim cikarttigin için canı gönülden teşekkür ederim.Vallahide billahide yeni isimler bizi daha mutlu edecek gibi geliyor bana.Cok geç kaldık ama.
Musiala vb. imkansız U23 ler hariç 10 numaraya hala U23 alınacaksa Haraldson u ismi çıkanlar arasında 1 numaraya koydum. Bu saçma piyasada 5+25 e arkama bakmadan alır kaçarım bu bebeyi.

roma ya helal olsun

evirip çevirip gevelemeden 2 gün içinde Mora transferine girdiler anlaştılar aldılar
2 ayda 50 tane adama gidip alamadılar, en başta Greenwood.

Tepkilere dayanamayıp Greenwood’a vermedikleri parayı Mora’ya verdiler baştan sona skandal iş yaptıkları.

Musiala vb. imkansız U23 ler hariç 10 numaraya hala U23 alınacaksa Haraldson u ismi çıkanlar arasında 1 numaraya koydum. Bu saçma piyasada 5+25 e arkama bakmadan alır kaçarım bu bebeyi.
Kesinlikle katılıyorum keşke çok önceleri yapabilseydik.Hicmi calisilmaz bu konuya yaa?

Hákon Haraldsson videolardan bakınca gayet iyi duruyor. Demir gibi çocuk.

Oynadığı maç sayısı ve dakika falan gayet iyi. İstatistikte fena değil.

Bizim oynadığımız garip oyun yapısına uyabilir gibi duruyor.

Adı geçen o rus ve portekizli lavuk gibi vitaminsiz değil kemik gibi çocuk.

Yalnız 2024'te ayağını kırmış. Fakat 2.5 ayda geri dönmüş.

Hákon Haraldsson videolardan bakınca gayet iyi duruyor. Demir gibi çocuk.

Oynadığı maç sayısı ve dakika falan gayet iyi. İstatistikte fena değil.

Bizim oynadığımız garip oyun yapısına uyabilir gibi duruyor.

Adı geçen o rus ve portekizli lavuk gibi vitaminsiz değil kemik gibi çocuk.

Yalnız 2024'te ayağını kırmış. Fakat 2.5 ayda geri dönmüş.
Fener maçlarında oynamıştı, disiplinli takım oyuncusu, ne über yetenek ne de kazma denilecek tipte.

Rashica, Sallai kasa bir herif belki bir tık üstü.

Bir de o dönem kanat oynuyordu, 10 no rolü verilecekse bence uygun değil.

stassin forvet yav , benfica pavlidis yerine düşünüyordu onu bizimkiler alamaz zaten de

Geri
Üst Alt