Transfer Nöbeti #9

Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    158
  • Bu anket kapanacak: .
3 ay yattılar bok ettiler şimdi saçma sapan adamlara ederinin 3 katı falan verecekler hahahahsjf
Zaten ya Leao ya da Martinell işi %30 daha tuzlu olacak 45'e bitecek olsa bile artık bonuslarla 60'ı zorlarız.

Oyuncu tarafları biraz akıllıysa 12 yerine 18 filan ister.

yauuu transfer falan yok bunlar alamazlar kimseyi şakasız söylüyorum

transferden kastım gerçekten çat diye ilk 11'e girecek seviye bi oyuncu

çer çöpü herkes getirir bunun için başkan olmaya gerek yok, bana yetkiyi verin 12 saatte 4 tane çöpü sokarım takıma

1.5 aydır diyoruz ki bu sene oyuncu havuzu geçen senelere göre gerçekten çabuk daraldı, elimde bir veri olduğundan değil ama transfer piyasasına, kadrolara bakıyorum takımların çoğu hazır, geçen yıllardaki gibi bi bolluk yok,

vallahi fener'den amrabat falan almaya kalkabilir bizimkiler

Can + Godts

Ikisinin de kulüplerine git " geçen sene 12 UCL maçı yaptık bu sene hedef en az az çeyrek final. Zaten teknik direktörümüz hücumu seven birisi ikisi de yeteneklerini her maç sergiler dersin. Extradan çocuklara da isteyen olursa zorluk çıkarmayız dersin.
Godts 40 milyon + %30 pay
Can 35 milyon + %30 pay
Bir şekilde ikna et. Biri millî diğeri u23
Hatta Can katkı verdiği an millî takımda ilk 11 garanti.
75 milyona 2 tane mis gibi gencecik çocuklar.
Bu paralara aldigin adamlari kaca satacaksin? Biz genc adamlara bu kadar bonservis sacacak kulup degiliz. Bir sene sampiyon olma bak ne oluyor gelirlerimize. Dursun gene geldi finansal olarak bizi mahvetti. Gecen geldiginde maas skalasini yok etmisti. Bu sefer hem bonservis hem de maas skalasi.

Biz bu beceriksiz hainlere rağmen iyi başarılı olmuşuz gerçekten 4 yıldır.

Kulübü yönetemezler, kulübün hakkını savunamazlar, Erden Timur'u Okan Buruk'u yalı çocuğuna ve Götinho'ya karşı savunamazlar, kulübe türlü türlü iftiralarda ve türlü türlü imalarda bulunanlara hiç bir şey yap(tır)amazlar, kulübü her fırsatta rezil ederler. Say say bitmez.

Daha transfer işlerine girmiyorum bile. 4 senedir onlarca rezillik yaşattılar bize.

Allah sizin bin belanızı versin.

İnsanın aklı almıyor bazen. Yavv madem Apokerim güçten düştü madem iyice hantallaştı yav başakşehire yarısı sende olan altyapılı elemanı neden verdin. Gittikleri u23 isimlerinden bir ekisiği yoktu eminin. Valla rakipten biri yönetse ancak bu kadar sı.ıp sıvar

Biz bu beceriksiz hainlere rağmen iyi başarılı olmuşuz gerçekten 4 yıldır.

Kulübü yönetemezler, kulübün hakkını savunamazlar, Erden Timur'u Okan Buruk'u yalı çocuğuna ve Götinho'ya karşı savunamazlar, kulübe türlü türlü iftiralarda ve türlü türlü imalarda bulunanlara hiç bir şey yap(tır)amazlar, kulübü her fırsatta rezil ederler. Say say bitmez.

Daha transfer işlerine girmiyorum bile. 4 senedir onlarca rezillik yaşattılar bize.

Allah sizin bin belanızı versin.
Zaten imkansıza yakın bir şey başardık hocaya filan o yüzden çok laf etmem istediğini yapsın adam 4 senede hakemler, mhk, tff hepsiyle uğraştığı gibi üstüne yönetimlede uğraştı bir tek Erden Timur'un ilk dönemi iyiydik onun hariç hepsinde kendi önümüze taş koyduk.

Taraftar tt yapmalı leaoyu istemiyoruz diye 60 a çakacaklar bize

İnsanın aklı almıyor bazen. Yavv madem Apokerim güçten düştü madem iyice hantallaştı yav başakşehire yarısı sende olan altyapılı elemanı neden verdin. Gittikleri u23 isimlerinden bir ekisiği yoktu eminin. Valla rakipten biri yönetse ancak bu kadar sı.ıp sıvar
aponun o hali bile o karaktersiz emin i 3 e katlar.

Milan kazığı fena yağlamış bizim işbilmezleri bekliyor... Eyvah eyvah

Geri
Üst Alt