Transfer Nöbeti #9

Sol açık transferi

• Kullanılan toplam oy
    119
  • Anket kapatılmış .
Sampiyonlugu unutalim o vakit., Okan bile 4 sene sonra bu takimi tekrar sampiyon yapamaz (ayni 11 devamko dersek)

CL icin birsey dememe gerek yok, gruptan cikamayiz zaten.
Sayin adminim zaten en buyuk suclu Okan Buruk degil mi bu durumda.4 sene ust uste sampiyon olmussun Avrupa da son 16 gormussun bunu ilerletmek yerine yonetimi koruma yoluna gitti savas acsin demiyor kimse zaten ama en azindan bir karakter koyabilmeliydi ortaya hocalik bazinda soyluyorum tabi.Beni gondermedikleri surece ben gitmem modundan cikmali basari geldigi icin beklenti artirmaliydi.En azindan baskanla konusup paramiz var aciklamasi yapiyosunuz ama karsiligi yok diyebilmesi lazim.

Khan hala akıllanmamış bir de transferi kendi yapıyo sanki kral olacakmış :asd:

@Tolgahannn1905
Galatasaray iki gündür iki oyuncu içinde menajerler aracılığıyla tekliflerini revize edip edip duruyor fakat şu ana kadar henüz onaylanan bir teklif yok.

Sözüm söz haberimin arkasındayım.

Bu geceye kadar biri biterse bu gece kral benim bitmezse hakaret olmadığı sürece taşşak serbest arkadaşlar hak ettiğimi düşünüyorum :)))

Taslaklar ele gelecek anlasilan Tolgahan

Şirketin parası yoksa patronu özsermaye artırır. Hele ki kar eden sirketse zevkle artırır.
Kulubun sahibi biziz diyen lisesli elitler, hepsi de aşırı başarılı zengin insanlar olduguna göre, bir kasa kolaylıgı yapsın ya da sectikleri başkana yaptırsınlar.
Yok biz beceremedik diyorlarsa da açsınlar kongreyi taraftar da bir denesin yönetime katılmayı daha kötü ne olabilir sundan zaten.
Nitekim kimseden kongrenin böyle kalması yönünde "ama bjk, fb kongresinde kavga cıkıyor" dısında bir arguman görmedim.
Benim liseli diyince gördügüm, cenk ergün, dursuz özbek, eray yazgan.
Nerede bu elitler, halka karısmak istemeyen secilmişler bilemedim.

@Tolgahannn1905
Galatasaray iki gündür iki oyuncu içinde menajerler aracılığıyla tekliflerini revize edip edip duruyor fakat şu ana kadar henüz onaylanan bir teklif yok.

Sözüm söz haberimin arkasındayım.

Bu geceye kadar biri biterse bu gece kral benim bitmezse hakaret olmadığı sürece taşşak serbest arkadaşlar hak ettiğimi düşünüyorum :)))

Tolgahanım taslaklarını ortaya koymuş olarak algıladım 👀😍

yıl olmuş 2026 Galatasaray'ı kimler yönetiyor çıldırmamak elde değil

Sayin adminim zaten en buyuk suclu Okan Buruk degil mi bu durumda.4 sene ust uste sampiyon olmussun Avrupa da son 16 gormussun bunu ilerletmek yerine yonetimi koruma yoluna gitti savas acsin demiyor kimse zaten ama en azindan bir karakter koyabilmeliydi ortaya hocalik bazinda soyluyorum tabi.Beni gondermedikleri surece ben gitmem modundan cikmali basari geldigi icin beklenti artirmaliydi.En azindan baskanla konusup paramiz var aciklamasi yapiyosunuz ama karsiligi yok diyebilmesi lazim.
Kendisinin yapisi boyle ama, oyle calistigi mekanda gidip terslik yapmaz veya sert tepki vermez. Oyle biri degil kendisi. Suan ayni durumda olsaydi bir tek Terim bu duruma daha sert bir ifadeyle tepki verebilirdi o yuzden Okan'a birsey diyemiyorum.

Cunku bunlar her gun beraberler , yani transfer komitesinin bizzat icinde olanlar ta kendileri. O yuzden ne konusuyorlar, ne diyorlar, nasil aksiyon aliyorlar hic haberimiz yok.

Sahan Gokbakar bu mallara az yapiyor, guzel dalga gectiginde her mesajin altina like atiyorum cunku bunlarin hakettigi muamele tam olarak bu. Aptal herife aptal diyeceksin, malsa mal diyeceksin bu kadar basit.
alnindan-opmek_1541540_m.jpg

Artık ciddi ciddi "Durun bakalım siz artık bu sene şampiyon olmayacaksınız." diye emir aldığımızı düşünmeye başladım ben... "Apoleti koruyup 5. sene ile rekor kırayım arada da avrupada bi çeyrek final." ne havası var takımda ne de o ışığı görüyorum.

Kendisinin yapisi boyle ama, oyle calistigi mekanda gidip terslik yapmaz veya sert tepki vermez. Oyle biri degil kendisi. Suan ayni durumda olsaydi bir tek Terim bu duruma daha sert bir ifadeyle tepki verebilirdi o yuzden Okan'a birsey diyemiyorum.

Cunku bunlar her gun beraberler , yani transfer komitesinin bizzat icinde olanlar ta kendileri. O yuzden ne konusuyorlar, ne diyorlar, nasil aksiyon aliyorlar hic haberimiz yok.
Zannetmiyorum ama insallah ne yaptiklarini biliyorlardir.Cok beklenti artirdilar cunku

Her halükarda en büyük suçlu Dursun olmalı. Gs başkanı Gs ı herkesten çok düşünmeli, korumalı, kollamalı.

size bir soru acaba Fatih Terim kendi rekorunun Okan Buruk tarafından kırılmasını hoş karşılar mıydı ?

Her halükarda en büyük suçlu Dursun olmalı. Gs başkanı Gs ı herkesten çok düşünmeli, korumalı, kollamalı.
Hoca korumasaydi bende tek suclu o derdim ama hoca ortam yumusatmaya gitti bu yuzden kim yonetiyorsa kimler bu kararlari verip aliyorlarsa hepsinin sucu benim gozumde ayni renkdasim

Geri
Üst Alt